Simon Kinberg nevýlúčil možný cross-over X-Men vs Fantastická Štvorka

Dočkáme sa filmového cross-overu X-Men / Fanstastická Štvorka? Nie je to vylúčené
Filmová história scifi
X-Men: Days of Future Past -  - Simon Kinberg leaves Fantastic Four/X-Men crossover open
X-Men: Days of Future Past - - Simon Kinberg leaves Fantastic Four/X-Men crossover open / Zdroj Disclaimer
Scenárista a producent Simon Kinberg robil niekoľko rozhovorov pri príležitosti vydania X-Men: Budúca Minulosť na DVD a Blu-ray. Pri poslednom pre portál ComicBook.com priznal že možnosť cross-overu na veľkom plátne je stále otvorená.
"Aby som povedal pravdu, v súčasnosti sa zameriavam na každý film samostatne," uviedol. Koniec koncov aktuálne zarezáva na dvoch filmoch Fantastickej Štvorky, ako aj na pripravovanom X-Men: Apokalypsa.
"Nachádzame sa vo fáze postprodukcie Fantastickej Štvorky, a snažíme sa z toho urobiť najlepší film aký len môže byť. A rovnako rozbiehame prípravy na X-Men: Apokalypsu, čiže je to práca na plný úväzok."
Ale ako je to teda s cross-overom? "Milujem tie charaktery. Milujem charaktery a nové obsadenie Fantastickej Štvorky. Samozrejme milujem aj charaktery a obsadenie X-Menov. Takže, hypoteticky predstava dať ich dokopy je veľmi zaujímavá, a je tu veľa zábavných vecí ktoré sa v minulosti odohrali v comicse. Takže nie je to uplne nereálne."
Uvidíme teda ako sa to teda celé vyvinie, faktom ostáva, že do premiéry nového filmu z prostredia Fantastickej Štvorky ostáva necelý rok.

Dávid Novotný

Dávid Novotný

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB