Fanúšik napísal Mass Effect 3: Vindication - vlastný 500-stranový scenár k záveru hry

Všetci sme sa stretli s fan-fiction. Každý z nás si určite párkrát predstavoval, že príbeh hry/filmu/knihy by mohol vyzerať inak. Ale napísať vyše 500 stranový scenár je už trochu iná úroveň.
Podpor scifi.sk 2 % z dane v roku 2024
Mass Effect 3 - Vindication
Mass Effect 3 - Vindication / Zdroj Disclaimer
Gerry Pugliese zobral fan-fiction na novú úroveň. Mnoho ľudí nebolo spokojných s tým, ako sa skončila trilógia hier Mass Effect a tak zobral vec do vlastných rúk. Namiesto sťažovania sa, nariekania na internetových fórach a vyhrážania sa tvorcom hry napísal svoju predstavu o tom, ako mali udalosti v hre vyzerať a celé vyše 500 stranové dielo nazval Mass Effect 3: Vindication.
Alternatívne konce k hre podľa slov autora tvoria iba tretinu dokumentu. 10 endingov hry ukazuje ako Shepard s priateľmi prežijú a čaká ich šťastní život, alebo ako sa Shepard poddá sile Reaperov, prejde na stranu zla a rozhodne sa podmaniť si galaxiu.
Ak máte chuť prečítať si, čo všetko Gerry vymyslel, môžete tak učiniť na tejto adrese. Poprípade je možné stiahnuť celý dokument odtiaľto.

Peter 'BlackAssasin' Bagoňa

Peter 'BlackAssasin' Bagoňa
Fanúšik fantastiky v každej jej podobe. Na scifi.sk sa venuje anime a cosplayu ale občas sa pozrie aj na komiksy, mangu, videohry a stolové hry.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB