Nebesá padli!

Konečne je to tu, padla na nás tretia sériu Falling Skies.
Filmová história scifi
Falling Skies - Logo
Falling Skies - Logo Disclaimer
So začiatkom nového týždňa tu máme aj začiatok novej série sci-fi seriálu Falling Skies. A to hneď v dvoch dieloch, takže dokopy máme niečo okolo hodiny a pol sledovania toho, ako sa ľudstvo snaží viesť boj proti hmyzoidným mimozemšťanom.
Dej tretej série je zasadený sedem mesiacov po tom, ako sa banda našich hrdinov, 2. Mass, dostala do mesta Charleston. Pre divákov to môže predstavovať mierny problém, pretože hlavne úvod prvej epizódy je dosť chaotický a divák ma pocit, akoby pár dielov premeškal. Neskôr je však kopa vecí vysvetlených a tak divákovi nič nebráni v tom aby sa sústredil na aktuálne dianie a môže si poriadne užiť, ako Pope na všetko frfle, na opitých vojakov v bare, bojujúcich robotov, bojujúcich hmyzákov, bojujúcich ľudí, nebojujúce deti odpaľujúce bomby, nebojujúce deti frfľajúce na školu, kúsok romantiky, kúsok drámy a kus všetkého, na čo sme si v tomto zúfalom boji o prežitie zvykli. Úvod vyzerá sľubne, tak nám ostáva len dúfať, že táto séria bude aspoň tak zábavná, ako tie predošlé.
Ale nechcem vám to tu príliš spoilerovať. Oficiálna stránka Falling Skies ponúka divákom jedinečnú možnosť zhliadnuť oba úvodne diely zdarma na ich stránke a tak mi ostáva iba zaželať vám príjemnú zábavu pri ich pozeraní.
Prvý diel:
Druhý diel:
Falling Skies - Produkcia - Unanswered Questions: It Is Comming Disclaimer

Peter 'BlackAssasin' Bagoňa

Peter 'BlackAssasin' Bagoňa
Fanúšik fantastiky v každej jej podobe. Na scifi.sk sa venuje anime a cosplayu ale občas sa pozrie aj na komiksy, mangu, videohry a stolové hry.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Aldeberan
videl som a podla mna dobre. Viacej akcie, nejake tie puppet masters elementy a naozaj funny momenty. Bohuzial stale to trpi hollywoodskymi neduhmi - hlavne neleogicke/archetypicke postavy (genialny jadorvy vedec a zaroven demolicny expert)
11.06.2013

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB