Poviedky na počkanie 89 - Vyhodnotenie

Veľkonočná poviedková úroda je tu!
YaYa
Podporte scifi.sk
Do veľkonočného kola sa zapojili títo autori:


Ďakujeme všetkým zúčastneným, že nám venovali hodinku času práve v deň, keď nám jednu plánujú v noci ukradnúť zlodeji času ;)
Hodnotenie zostane prvých 24 hodín skryté.
Najbližšie kolo bude trochu skôr, už 20. apríla 2024. O prípadných zmenách a všetkom ostatnom vás informujeme na našom Facebooku a v poviedkovom čete na Discorde.

Nezabudnite, už len do zajtra máte čas prečítať si a obodovať súťažné príspevky aktuálneho kola Fantastickej poviedky. Aj váš hlas rozhodne o tom, komu poputuje 50-eurová cena verejnosti.
Zároveň pomaly môžete prihlasovať svoje diela do ďalšieho kola s deadlinom 30. apríla. Nechce sa vám súťažiť? Na scifi.sk vždy radi prijmeme a uverejníme každú žánrovú poviedku, ktorú nám pošlete. Nepohrdnite touto skvelou možnosťou podeliť sa o svoje texty s neustále rastúcou komunitou fanúšikov fantastiky.
Členovia našej redakcie sa pravidelne objavujú na rôznych conoch, takže ak na nejakom budete a uvidíte nás, nebojte sa pristaviť. Môžeme spolu pokecať nielen o písaní, ale o všetko, čo vás v rámci fantastiky zaujíma. Najbližšie sa uvidíme na Slavcone 26. - 28. apríla.

YaYa

YaYa
Má rovnako rada bosorky na metlách aj vesmírne lode. Pre scifi.sk najmä recenzuje knižky, na streamoch filozofuje o Fantastickej poviedke a organizuje Poviedky na počkanie.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB