Stoker

Známy dátum premiéry a ďalšie obsadenie!
B.T. Niromwell
Filmová história scifi
Ako už vieme, že sa na svetlo sveta derie nový mysteriózny triler nazvaný Stoker. Na režisérskom stolci sedí Park Chan-wook a svetom už behajú prvé posteri a traileri. Lákadlom sú traja herci v hlavných úlohách – Nicole Kidman, Mia Wasikowska a Matther Goode.
Stoker - Plagát - plagát k filmu STOKER
Stoker - Plagát - plagát k filmu STOKER / Zdroj Disclaimer
Park už má na konte pár znepokojivých filmov a Stoker zatiaľ vyzerá na ďalší kúsok do jeho úspešnej zbierky. Scenár napísal otec Prison Breaku Wentworth Miller a vo filme sa tiež objavia aj ďalšie, pre vás možno známe tváre ako Dermot Mulroney, Jacki Weaver, Alder Ehrenreich či Lucas Till. Premiéra sa bude konať na festivale nezávislých filmov Sundance Film Festival.
Ak ste ešte nezachytili, o čom to celé bude, tak o tom: Po tom, čo otec Indie (Wasikowska) umrie pri autonehode, nasťahuje sa k nej jej strýko Charlie (Goode), o ktorom dovtedy ani nepočula, a ostane žiť v jednom dome s ňou a jej psychicky labilnou matkou (Kidman). Onedlho po jeho príchode India začne tušiť, že neznámy muž má akési bočné úmysly, no namiesto toho, aby ušla niekde do bezpečia a zničila tak celý film, sa do neho zúfalo zamiluje.
Film by mal uvidieť svetlo sveta v marci 2013.

B.T. Niromwell

B.T. Niromwell
Má rada: dobrú literatúru, dobré béčka, knihy, filmy, rýpanie do začínajúcich autorov. Nemá rada: zlú literatúru, ľudí, čo používajú slovo "moc" ako príslovku

Súvisiace objekty SFDB

(2013)

Stoker

Diskusia

Culter
A ja som myslel, že to bude životopisný príbeh tvorcu Drakulu.
16.12.2012
Rose
Aj ja :) Ale neva, vacsinou veci od Parka su dobre :)
16.12.2012

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB

(2013)

Stoker