Battlestar Gallactica: Blood and Chrome - Epizóda 7 a 8

Pokračujeme vo vysielaní tohto seriálú dnes to sú epizódy 7 a 8.
Stano Lacko

Stano Lacko

Stano Lacko
Programátor a fanúšik najmä sci-fi literatúry. Stojí pri scifi.sk od jeho vzniku ešte ako fanúšikovský projekt o sci-fi seriáloch.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

kAnYs
Ach jaj. Tak automatickou zbranou potrebuje 50 ran aby toho cylona zabil, ale par minut pred tym ubije cylona kovovou trubkou. Opancierovaneho poltonoveho robota. Kovovou trubkou. A ta bezpohlavna mrtvola (10:24) co tam lezala to ma byt co? Jaj vlastne ano, prepacte, ja som zabudol ze creva a odtrhnute ruky su v poriadku. Penisy a vulvy, to ale nie. Boze chran, ved co keby to nase deti videli. Keby aspon autori zakrili ten babikovity rozkrok niecim, aby to nebolo ako past na oko. Ach jaj. Dopozeral som vsetky casti, ale zatial ma to nejak nenadchlo. "Shit" a "asshole" treba po novom cenzurovat nahodnymi zvukmi, jump engine sa sklada z piestov a odstredive sily pri zrazke rutiaceho sa raptora s ladom nesposobuju zlomeniny, vnutorne krvacanie a smrt, ale mierne zaspinenu tvar. Ach jaj. Aspon, ze ta story nieje uplny shit.
02.12.2012
jurinko
kanys, nevidel som Gallacticu vlastne vobec (az na asi 5 dielov uprostred serie kdesi uprostred noci na CT2 uplnou nahodou, lebo som bol hore), ale tvoj komentar je vlastne univerzalne platny skoro na cokolvek (okrem Rosamunde Pilcherovej teda :-) ) :-D
02.12.2012
Martin
inac ked som v noci videl ten uvodny screen na epizodu 7&8 tak som sa zlakol, ze sa v deji objavi aj predator ;-)
03.12.2012
andrej android praznovsky
KAnys: co sa tyka absencie ganitalii u plastoveho statistu, skor by som uvital, ze ich na obrazovne nevidim.Na inych kanaloch je tych ko... a pí. akurát tak dost.
Jurinko, ty si nevidel Battlestar galacticu a aj tych par casti aj to v ceskom dabingu?To si robis srandu:)?
03.12.2012
jurinko
A to ked sa tu priznam, ze som nevidel ani Babylon 5, lebo sa mi to zdalo byt uplne trapacke oproti Star Treku, tak ma asi ukamenujete ;-)
03.12.2012
andrej android praznovsky
:))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))
U m r e m
03.12.2012
Stano Lacko
Andrej: az tak tragickyby som to neriesil nakolkomusí uznat ze prva seria babylonu bola co to grafiky vyrazne pozadu oproti star treku ktory bol toceny s miniaturami ktore ale v serialy vyzerali brutalne realisticky Zrazu prisiel serial kde grafika bola niekedy este horsia ako v aktualnych pocitacovych hrach Vtedy som pozeral babylon len preto lebo ziadne ine scifi v danej dobe nebolo Ano je pravda ze potom sa to rozbehlo a ovela lepsie ako v Sartreku kde story arc bolo asi tabu co je asi najvacsi problem star treku
03.12.2012
andrej android praznovsky
mas pravdu vo vsetkom, ja som trekkie , len ten Jurinkov koment bol taky mily:))))))Take necakane priznanie:))))))
03.12.2012
jurinko
;-)
04.12.2012
Stano Lacko
Joj ale na tych tabletoch sa naprd pise. Tiez som Trekkie, ale Enterprise som nevidel ani jednu cast ;-)
04.12.2012

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB