Nový plagát vianočného špeciálu Doktora Who

Doctor Who nás naučil báť sa kamenných sôch (alias Plačúcich anjelov), tieňov (alias Vašta Nerada), strašiakov na poli a dokonca aj puklín v stenách... a tento rok môžete do tohto zoznamu pridať aj snehuliakov.
Podpor scifi.sk 2 % z dane v roku 2024
The Snowmen - Plagát - 1
The Snowmen - Plagát - 1 / Zdroj Disclaimer
Zatiaľ, čo v minulosti názor 11. Doctora k Vianociam bol viac-menej pozitívny, tento rok sa Steven Moffat, hlavný to hýbateľ seriálu, rozhodol, že to bude inak: "Stratil Amy a Roryho kvôli Plačúcim anjelom, nie je v dobrom stave, dá sa povedať, že je zlým duchom Vianoc. Pomaly sa stiahol zo sveta a je mu jedno, čo sa s ním stane. Takže, keď osud ľudstva visí na vlásku, kto dokáže presvedčiť unaveného Doctora so zlomeným srdcom, že je čas sa vrátiť na javisko dejín? Nech sa páči, prichádza Jenna-Louise Coleman."
Vianočný špeciál tiež prinavráti na obrazovky Madame Vastru, Jenny a Straxa a tiež uvedie Richarda Granta ako tohtoročného nepriateľa, Doctora Simeona.

Alexander Schneider

Alexander Schneider
Knižný a filmový recenzent, bývalý porotca súťaže Martinus Cena Fantázie, propagátor a predseda Združenia fanúšikov Babylonu 5 na Slovensku. Scifi, fantasy, horor: Herbert, Holdstock a Lumley.

Súvisiace objekty SFDB

(2005)

Pán času

Diskusia

Stano Lacko
Wow, tešíme sa!
29.11.2012

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB

(2005)

Pán času