Čo sa deje s filmom o Deadpoolovi

Prešlo už veru pár nedieľ od chvíle, keď sme niečo počuli o filmovej adaptácii komiksov centrujúcej sa okolo postavy Deadpoola od Marvelu. Pred pár dňami sa ale fanúšikovia počas AMA na reddite opýtali Tima Millera, ktorý by mal film režírovať, ako to s ním teda vyzerá.
Podpor scifi.sk 2 % z dane v roku 2024
Deadpool - Zábez z natáčania - Deadpool v kresle
Deadpool - Zábez z natáčania - Deadpool v kresle / Zdroj Disclaimer
„Štúdiu sme dodali úžasný scenár a spravili niekoľko skorých testov a vizuálov, ktoré – a to som si istý – budú fanúšikovia milovať. A Ryan (Reynolds) je ešte stále projektom nadšený. Je teda na štúdiu Fox, ako s tým naloží a či film bude – všetko, čo môžem robiť, je dúfať (a z času na čas prosíkať), že sa pohneme ďalej,“ hovorí Tim Miller.
Možno sa situácia zmení teraz, keď je styčnou osobou a kreatívnym poradcom Marvelu v štúdiu Fox Mark Millar, známy komiksový autor (jeho Wanted a Kick-Ass sa už dočkali filmového prekladu). Myslím, že pekná R-ková verzia plná krvi, násilia a srandy by nebola na škodu... Čo by na to?

Alexander Schneider

Alexander Schneider
Knižný a filmový recenzent, bývalý porotca súťaže Martinus Cena Fantázie, propagátor a predseda Združenia fanúšikov Babylonu 5 na Slovensku. Scifi, fantasy, horor: Herbert, Holdstock a Lumley.

Súvisiace objekty SFDB

(2016)

Deadpool

Diskusia

andrej android praznovsky
Urcite ano, dufam ze sa to podari, hlavne kvoli Ryanovi , co sa komixu tyka yatial sa mu ušla jedna bojova scena vo wolverinovi a hlavna uloha v sprznenom a stupidnom Green lanternovi. Určite má na viac.Temnejsia rola a sikovný režisér , to by mohlo byt fajn.
25.10.2012
Aldeberan
deadpool byt cool. Ja chiet film hned!
25.10.2012
Stano Lacko
Aldeberan: No pockaj bude aspon Cosplay ;-)
31.10.2012

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB

(2016)

Deadpool