Dark Shadows - Tim Burton vracia úder

Tim Burton zožal aplauz za trailer na jeho nový film Dark Shadows, ktorý je inšpirovaný hororovým televíznym seriálom z čiernobielej éry, avšak na rozdiel od originálu je pojatý skôr humorne. V hlavnej úlohe sa predstaví (prekvapivo!) Johnny Depp a vo vedľajších úlohách plejáda skvelých hercov.
Podporte scifi.sk
Dark Shadows - Poster - 1
Dark Shadows - Poster - 1 Disclaimer
V roku 1752 sa Joshua a Noami Collinsoví rozhodli spolu so svojim synom Barnabášom odísť z anglického Liverpoolu a začať svoj nový život v Amerike. Ale ani cesta za oceán im nepomohla zbaviť sa ich rodinnej kliatby. O dve dekády neskôr sa Barbabáš (Johny Depp) stáva pánom sveta - teda alebo aspoň mestečka Colinsport v americkom štáte Maine. Je bohatý, mocný playboy, ktorý si dovolí čokoľvek... až do chvíle, keď spraví chybu a zlomí srdce Angelique Bouchard (Eva Green), bosorke v pravom slova zmysle, ktorá ho za to prekľaje, spraví z neho upíra a upáli ho zaživa. O dve storočnice neskôr je Barnabáš oslobodený zo svojho väzenia a prežíva do sveta, ktorý sa zmenil. Je rok 1972 a jeho pôvodný domov, Collinwood Mannor je ruina, ktorú obývajú divní pozostalí jeho rodiny. Matriarcha rodiny Elizabeth Collins Stoddard (Michelle Pfeiffer) sa teda rozhodne zavolať psychiatričke Dr. Julii Hoffmanovej (Helena Bonham Carter), aby pomohla rodine s jej problémami.
Dark Shadows - Trailer - 1 Disclaimer
Dark Shadows - Poster - Angelique
Dark Shadows - Poster - Barnabas
Dark Shadows - Poster - Victoria
Dark Shadows - Poster - Carolyn
Dark Shadows - Poster - David
Dark Shadows - Poster - Dr. Julia Hoffman
Dark Shadows - Poster - Elizabeth
Dark Shadows - Poster - Roger
Dark Shadows - Poster - Jackie

Aldeberan

Aldeberan
Filmový a seriálový recenzent. Profesionálny hejter a odkrývač toho najbizarnejšieho v pop-kultúre. Redakčný glos-majster.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Juraj Búry
http://www.videacesky.cz/parod ie-parody-youtube/tvurci-proce s-tima-burtona
22.03.2012
kAnYs
Vyzera vtipne. Moze byt :)
22.03.2012
Aldeberan
Juraj: no, podla mna práve preto tento film budí také nádaeje - nevyzerá to ako typická burtonovina. Teda, hej, je tam biely mejkap, znovu používa starú predleho, Johnny Depp, tuším aj jeho burtonova žena, tá holka nemá rada svojich rodičov a tá hudba, ale... oh, damn!
22.03.2012
Juraj Búry
Sak jane, vizerá to trochu inak, ja sa na to teším Burtona mám rád...len som si pri tom trailery spomenul na toto video:D -... wahtever... keby bol Burton iný nepáčil by sa mi
22.03.2012

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB