Prvý trailer Borroughsovho Johna Cartera

Hoci Princeznú z Marsu v roku 2009 už raz sfilmovalo štúdio Asylum, štúdiá Disneyho si myslia, že to vedia urobiť lepšie - pod názvom John Carter sa nám teda v budúcom roku predstaví tento hrdina klasickej americkej pulpovej scifi.
Podporte scifi.sk
John Carter - Poster - 1
John Carter - Poster - 1 Disclaimer
Predtým, než Eddgar Rice Borroughs napísal svetoznámeho Tarzana, vydával už v rôznych časopisoch scifi seriál. Jeho ústrednou postavou bol John Carter, veterán vojny Severu proti Juhu, ktorý je počas úniku pred indiánmi teleportovaný na Mars. Zisťuje, že na Marse, kvôli jeho nízkej gravitácii, získava oveľa väčšiu silu. Touto si vydobíja miesto v kmeni Zelených marťanov a neskôr stretáva Dejah Thoris, princeznú Červených marťanov...
Zdá sa, že príbeh možno nebude úplne súhlasiť, ale vizuálne tu máme hrdinu, ktorý ovplyvnil mnoho ďalších...
John Carter - Trailer Disclaimer
Bolo jasné, že Disney nevyprodukuje presnú kópiu knihy, ktorá sa len hemží nahotou (pretože Marťania z nejakého dôvodu nenosia oblečenie, ale iba šperky a postroje pre nástroje a zbrane) - napriek tomu to zatiaľ vyzerá ako podarené popcornové kino.
Čo na to hovoríte vy?

Alexander Schneider

Alexander Schneider
Knižný a filmový recenzent, bývalý porotca súťaže Martinus Cena Fantázie, propagátor a predseda Združenia fanúšikov Babylonu 5 na Slovensku. Scifi, fantasy, horor: Herbert, Holdstock a Lumley.

Súvisiace objekty SFDB

(2012)

John Carter

Diskusia

Feidias
Na tohle jsem hodně zvědav. Předloha na mě působí docela komicky, ale i zajímavě. Jsem zvědav jestli z toho vznikne konkurence Star Wars a Avatarovi.
21.07.2011
Culter
Ničím ma to nezaujalo. Škoda.
21.07.2011

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB

(2012)

John Carter