Päť sekúnd Rise of the Apes

Rise of the Apes (Vzostup opíc) by mal byť novým filmom, ktorého premiéra sa práve presunula z 24. júna na 23. novembra tohto roku a na internete sa objavilo na navodenie atmoséry prvé video s opicou od workshopu WETA.
Podpor scifi.sk 2 % z dane v roku 2024
Projekt, v ktorom využíva WETA aj technológiu, ktorú vyvinula pre Cameronovho Avatara, a pomocou ktorej vytvára renderingom realistické opice, sa vnútorne vo firme srandovne nazýva Apetar, z anglického slova ape (v preklade: op).
Rise of the Planet of the Apes - Ukážka - Cézar Disclaimer
Tak čo, myslíte si, že sa Rupertovi Wyattovi ako režisérovi a Jamesovi Francovi ako hlavnému hercovi, naštartovať tento franchise nanovo?

Alexander Schneider

Alexander Schneider
Knižný a filmový recenzent, bývalý porotca súťaže Martinus Cena Fantázie, propagátor a predseda Združenia fanúšikov Babylonu 5 na Slovensku. Scifi, fantasy, horor: Herbert, Holdstock a Lumley.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Aldeberan
dobre, toto si nemôžem odpustiť: po 20 rokoch vývoja CGI konečne dospela do štádia, kedy je schopná vytvoriť dokonale realistických ľudí v opičích kostýmoch. Takže o prácu prišli traja maskéri a získalo ju 10 grafikov! A potom, že rozvoj technológie uberá pracovné miesta :)
12.04.2011
Rose
teeda, to vyzera perfektne!
12.04.2011
Stano Lacko
Tak to je este lepsie nez Avatar!
Podla mna, ak to nepohnoja s dejom, bude to bomba.
12.04.2011
Culter
Odhadujem, čo nové sa dá vymyslieť po toľkých častiach. Asi moc nie. V každom prípade asi film neprekoná šok prvého dielu, keď sa v poslednom zábere ukáže hlava Sochy slobody.
14.04.2011

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB