Tron čoskoro aj ako televízny seriál

Po tom, čo nám Disney vymyl okále s prešpikovaným lesknúcim dizajnom nového TRONa sa tento dostane na budúci rok aj na televízne orazovky - ako animovaný seriál.
Podpor scifi.sk 2 % z dane v roku 2024
Krátko náčrt dejovej línie: Beck je mladý program, ktorý sa postaví voči despotovi Clu 2 a jeho generálovi Teslerovi. S pomocou pôvodného Trona v roli jeho mentora sa tak stane Beck nielen dobrým bojovníkom ale neskôr aj vodcom povstania programov voči svojim utláčateľom.
TRON: Uprising - Trailer - 1 Disclaimer
V titulkoch k seriálu, ktorý má dostať desať častí, sa mihnú známe mená ako Elijah Wood sťa Beck, Bruce Boxleitner ako Tron alebo Lance Henriksen v roli generála Teslera.
Niečo z poslania a cieľu projektu je už citeľné v dialógu medzi Beckom a Tronom z tohto traileru, keď na Beckovu otázku: "Čo hľadáš?" Tron odpovedá: "Ďalšieho Trona."
Čo myslíte, umožní tento seriál rozšírenie univerza TRON natoľko, aby sa mohlo vyrovnať ostatným veľkým fantastickým svetom?

Alexander Schneider

Alexander Schneider
Knižný a filmový recenzent, bývalý porotca súťaže Martinus Cena Fantázie, propagátor a predseda Združenia fanúšikov Babylonu 5 na Slovensku. Scifi, fantasy, horor: Herbert, Holdstock a Lumley.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

jurinko
Nuz, neviem, ako ostatni, ale pre mna bola pribehovo najpodstatnejsia hra (Tron 2.0), vizualne novy v 3D a nostalgicky povodny.. Osobne mi to uplne staci. Nakolko pribeh vizualnych orgii v 3D bol jednak uplne inde, nez povodny Tron, a jednak omnoho horsi, nez v pocitacovej hre (!), bojim sa, aby to tymto serialom (a Happy Mealom, a trickami, a lietajucimi taniermi v tvare disku) neprekombinovali natolko, az to vsetkych otravi. Som pesimista. Idem si zahrat hru ;-)
10.03.2011

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB