Transformers 3 - Dark of the Moon - Trailer

Michael Bay a Steven Spielberg na nás idú vypustiť ďalšiu hordu Transformerov... akoby sme ich nemali dosť... a veru, asi nemáme... takže sa pokocháme napeckovaným trailerom a poutierame si uslintanú tváričku. Nech sa páči:

Alexander Schneider

Alexander Schneider
Knižný a filmový recenzent, bývalý porotca súťaže Martinus Cena Fantázie, propagátor a predseda Združenia fanúšikov Babylonu 5 na Slovensku. Scifi, fantasy, horor: Herbert, Holdstock a Lumley.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Stano Lacko
No konecne to bude Film alebo opat len spojenie nic hovoriacich nudnych klise dialogov ako minule?
09.12.2010
lucia hujsiova
neviem aky bude film, Transformers nie su moja parketa, ale ternto trailer sa mi paci
09.12.2010
draculin
Od Transformersov a Michaela Baya neocakavam nejaku minimalisticku psychologicku dramu - takze klise mozu byt :) Ale maju to byt vizualne orgie, pri ktorych klepne celust o podlahu, akcia, ktora priklincuje cloveka k sedacke. Bohapusta prizemna zabava, co vytrieska v moznosti kinoplatna maximum. Ak toto splnia, nebude na co sa stazovat :)
10.12.2010
Culter
Ako to, že sa nejakí transformeri objavili na mesiaci už pred 40 rokmi a nevyužili to v predchádzajúcich častiach? Ahá, určite je to tajnejšie ako sektor 7 z jednotky o ktorom nevedel ani minister obrany... samozrejme že na film pôjdem (ja somár) lebo Bayovsko Spielbergovské efekty sú také kráááásne...
10.12.2010
draculin
Nezabudaj ze uz v jednotka bola ta tajna vladna organizacia, co vedela o transformersoch. A je to jednoduche - bolo proste veeeelmi dobre utajene :) Pozri, ked zozerieme to, ze transformersi su poskladane auticka a robia si rosambo po celej zemi, preco nie aj toto? :)
10.12.2010
Culter
Koniec koncov keď som si pred rokom kúpil transformera a doma ho s radosťou poskladal a posúval po stole a potom mi ho zabavili moje deti...tak naozaj prečo nie?
14.12.2010
Maťušik
mam rada Transformers :))) milujem tam tie akcne sceny, a ake dokazali vytvorit tie tvory...a predovsetkym milujem ten zvu,k ked sa transformuju :))) a to kamaro je fajne auticko:))))
15.12.2010
kAnYs
"Spomaleny zaber na rytmicky poskakujuce kozy megan fox pocas behu" 3. Preco nie. To by sa dalo ale aj spytat preco ano? Nemam odpoved ani na jednu otazku. Mam iba otazky na ktore mi nikto nevie uspokojivo odpovedat. Buhuhuuuu @ vyhlad do sci-fi buducnosti holywoodu. Meh @ Premienaci 3.
17.12.2010
draculin
kanys - aaaale, ved nebud cimprlich :) Nad udajne "krasnou" avantgardnou sochou maju ludia vorgaz a my tu budeme ohrnat nosom nad pohladom na pekne zenske telo v pohybe, pohlad na excelentne vybuchy, zosrotovane zelezo, skazu v masovom meritku a zase este peknu zensku? Potom aby sa filmar normalne bal urobit nieco pekne vyzerajuce :)
17.12.2010
kAnYs
Ale ved vybuchy a krasne tela su aj v inych, dobrych filmoch (watchmen, V for vendetta, matrix, <insert favourite action movie here>) a hla! su bez do oci bijucich falickych metaforizacii muzskeho pohlavneho organu (citaj k***tin). Ano. Ked si stara stihacka prdla a zo zadku jej vyletel padak, zasmial som sa. Ked sa jej oci prepli z cervenej na modru po zjavnej reorganizacii jej moralnych subrutin, chytal som sa za hlavu. Ked bezala megan fox, mimovolne som sa usmieval. To vsetko je v ramci zachovania psychickej stability low-brain aktivitou v pohode. Ale ze by som sa na to tesil? Meh. Prist. Prejst si dlanou po tvari. Odist.
17.12.2010

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB