Hra o tróny - Prvá ukážka

Minulý týždeň sa na webe objavila prvá ukážka z pripravovaného seriálu HBO podľa slávnej fantasy predlohy od Georga R. R. Martina - Pieseň o ľade a ohni.
Podporte scifi.sk
V dvadsaťsekundovom videu toho nie je vidno veľa - temné zábery z tmavého lesa, prebleskujúce sekundovky z rytierskych bojov a sužujúcich tvárí mladých hrdinov, k tomu krákotanie vrán a ich prelety pred kamerou... Napriek tomu sa táto ukážka tvári profesionálne a dáva tušiť, že s tohtoročnou zimou sa dočkáme konečne kvalitného spracovania poriadneho fantasy eposu. Posúďte ale sami:
Game of Thrones - Trailer - Teaser Disclaimer
Medzi hercami, ktorí obsadili role postáv nájdeme Seana Beana, Lenu Headey, Petra Dinklagea, Marka Addyho, Nikolaja Coster-Waldau a Jennifer Ehle. Sám Martin je tiež spoluvýkonným producentom seriálu. David Benioff a D.B. Weiss napísali spolu prvý scenár a sú výkonnými producentmi.

Šaňo aka Babcom

Šaňo aka Babcom

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

cyberstorm
hmmm, Martin je klasik SFFH. Jeho fantasy serie som sice necital, ale snad kazdy si spomenie na jeho uzasnych hororovo ladenych Sandkings (č. ako Pisečnici, sfilmovane ako prve dva diely krajnych medzi), ci smutnu az tragicku Song for Lya (č. ako Pisen pro Lyu). Ci snad Fevre Dream (č. Sen Ockerwee), pomaly plynuci pribeh s krvavou hororovou atmosferou z prostredia Mississipy a starych znamych kolesovych parnikov...takze tolko k Martinovi a teraz k serialu...no, som zvedavy... Keby to bolo len v produkcii TV spolocnosti, tak mavnem rukou, ale nakolko sa na tvorbe podiela sam GRRM...
21.06.2010
marcus
uuuuuu, tak na toot sa velmi tesim . :))
23.06.2010
draculin
Veruuuuu... knizna Game of Thrones je esenciou epickej fantasy (aj ked toho fantastickeho je pomenej), tu knihu by kludne mohli nabalzamovat a ukazovat ako vzor :) Takze len dufam ze to HBO nezmrsi a urobia z toho bombu.Pecku.Nieco kolosalne.Pretoze cokolvek menej bude pri takejto predlohe sklamanim..
21.07.2010

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB