Pokračovanie filmu "Tron" a plánovaný TV Spin-Off.

Zo série zabudnutých článkov - Čoskoro do našich kín prifrčia "neónové" motorky v dlho očakávanom pokračovaní kultového filmu "Tron" z 80tych rokov a to pod titulom "Tron: Legacy". Trailer už naznačil, že to bude poriadna jazda a pozor, posledné správy zo štúdia Disney Pictures hovoria dokonca o pretekoch na dlhú trať, takže sa máme na čo tešiť!
Podporte scifi.sk
Disney Pictures dúfa, že "Tron: Legacy", pokračovanie a reboot filmu z roku 1982 bude "Kasový trhák" a nenechá nových či starých fanúšikov čakať ďalších 20 rokov.
"Čo sa týka kín, tento film by mohol byť začiatok novej trilógie "Pirátskych proporcií" .Ak všetko pôjde podľa plánu, 17-teho Decembra by ste mohli vidieť prvý z trilógie filmov, ktoré začínajú slovom "Tron" a pokračujú novým titulom".
Štúdio dúfa, že zarobí veľa peňazí nielen na filme a filmových predmetoch, ale existujú plány na TV spin-off.
"Plánujeme počítačovo animovaný televízny seriál, ktorý by teoreticky mohol byť hotový na prelome rokov 2011 a 2012. Seriál by mohol udržať intenzívny záujem o kino sériu až do príchodu druhého filmu.
Koncept seriálu dostal "Zelenú", no na dátum premiéry si ešte počkáme. Všetko samozrejme stále závisí od komerčného úspechu filmu.
AKTALIZÁCIA:
Seriál má pracovný názov TRON: Uprising, so zatiaľ nepotvrdeným štartom 2012, pričom k hlas postavám dá aj napr. Elijah Wood.

andrej android praznovsky

andrej android praznovsky

Súvisiace objekty SFDB

(1982)

TRON

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB

(1982)

TRON