Harrison Ford o piatom Indianovi Jonesovi

Harrison Ford vyhlásil, že spolu so Stevenom Spielbergom a Georgeom Lucasom začali pracovať na piatom pokračovaní Indianu Jonesa.
YaYa
Podporte scifi.sk
Herec povedal pre BBC: „Uvidíme, čo z toho bude. Celý proces u nás funguje asi takto: prídeme s nejakým nápadom, na ktorom potom George istý čas sám pracuje. Následne tomu Steven a ja dodáme nejakú, dá sa povedať, že zárodkovú formu. Ak sa nám páči, dotiahneme to s Georgeom do konečnej podoby a scenár je hotový.“
Z toho vyplýva, že ak sa aj zhodli na Lucasovom prvom koncepte, ten je stále roky vzdialený od filmu. Už stačí len dodať, že štvrté pokračovanie filmu Indiana Jones a Kráľovstvo krištáľovej lebky zarobilo, aj napriek svojim katastrofálnym recenziám, 800 miliónov dolárov.

YaYa

YaYa
Má rovnako rada bosorky na metlách aj vesmírne lode. Pre scifi.sk najmä recenzuje knižky, na streamoch filozofuje o Fantastickej poviedke a organizuje Poviedky na počkanie.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Roland Axenberg
Katastrofalne recenzie vyzeraju inak, ale velka slava to tiez nebola. Indyho 5 si predstavujem ked tak v style Poslednej krizovej vypravy, tj. vymenit ulohy otca a syna zo stvorky.
07.04.2010
draculin
No fakt.Tie recenzie neboli nijake katastrofalne, akurat neboli uplne najnadsenejsie.A z pohladu producentov je hlavne ze film zarobil a ze Ford este udrzi bic a moc :)
08.04.2010
jopo
naaaaaaa
08.04.2010
YaYa
ja nic... len pridavam koment, aby som si zrusila upozornenia...
09.04.2010

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB