Fallout: New Vegas šteklí novým videom

Bethesda, ktorá veci vo voľnom pokračovaní Falloutu pod názvom New Vegas dala do rúk chlapcom a dievčatám z Obsidianu nám ponúka prvý pohľad na smerovanie hry.

Alexander Schneider

Alexander Schneider
Knižný a filmový recenzent, bývalý porotca súťaže Martinus Cena Fantázie, propagátor a predseda Združenia fanúšikov Babylonu 5 na Slovensku. Scifi, fantasy, horor: Herbert, Holdstock a Lumley.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Aldeberan
takže NCR bude chciet pohltiť New Vegas? Eh?
05.02.2010
Roland Axenberg
Tie nove fallouty SUX. Mali pokracovat v izometrickom pohlade, toto uz nie je vobec ono.
05.02.2010
Aldeberan
čo? hral si ich (prespektíve ho)? Pochybujem :-D Keby si ich hral, tak by si vedel, že 1st person pohľad je ten najposlednejší problém... debilné detské vtípky, prázdny svet kde sú ale oblasti poskladané náhodne, nelogická história sveta, nelogické questy a správanie postáv. TO SÚ PROBLÉMY. Pohľad mi je ukradnutý :/
06.02.2010
kAnYs
Aldeberan, to ale nemeni nic na tom, ze sux :) Osobne som skusal rozbehnut F3 dva krat (nepocitam pocet hrani F1 a 2, to su u mna neprekonane kultovky), a vzdy som to vzdal. Osobne u mna vzdy zlyhal na humore. F1 a 2 boli dokonale mixy satiry a vaznej tematiky a to F3 chyba podla mna najviac. Questov som zopar robil a co sa tyka variability moznosti riesenia a roznych vysledkov, v tom nesklamal. No a vadilo mi premenovanie karmy na Good a Evil :). Vo svojej podstate to iste, co zaporna a kladna karma, no nemam moc rad tieto dva pojmy :) Aj ked je to jedno. No a, nelogicka historia sveta (tam som sa nedopracoval)... Explain? Nelogicke questy... priklad? :) Nelogicky spravajuci ludia sa motaju po svete na kazdom kroku to by som ako minus nepokladal. Alebo som ta nepochopil?
08.02.2010
kAnYs
Mas skor na mysli nelogicke, resp. nepravdepodobne reakcie vramci urcitej predpokladanej priciny a nasledku? Ako napr. v oblivionovi... zachranis im krk, podakuju ti a vzapeti ti vynadaju, povyhrazaju ze ta zabiju lebo je 22:00 a ty si v ich dome? Bo toho som si tam moc nevsimol. Alebo nieco ako to, ze vedia co by nemali vediet? Alebo ze im spravanie nesedi do psychologickeho profilu? V tom pripade by som tieto profily rad videl, na ziadny som v hre totiz nenatrafil :)
08.02.2010
kAnYs
No a co sa tyka Fallout: New Vegas. Pracuje na tom Obsidian. Cast povodneho Black Isle tymu. Fallout, Fallout 2, Baldur''s Gate, Baldur''s Gate 2, Planescape: Torment, Arcanum: Of steamworks and Magick obscura, Knights of the old republic 2..... Takze... AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAHRRRCHRGGG... Keby to niekto nepochopil, bolo to prejavenie radosti.
08.02.2010

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB