Pravá oceľ začne natáčanie toto leto

Podľa The Detroid Free Press začne DreamWorks natáčať Pravú oceľ s Shawnom Levym ako režisérom v Michigane už tento jún. Scifi s Hughom Jackmanom v hlavnej úlohe by malo mať premiéru 18. novembra 2011.
Podpor scifi.sk 2 % z dane v roku 2024
"Film budeme nakrúcať prevažne v Michigane na miestach v okolí Detroitu," píše sa v denníku. Príbeh je založený na poviedke od Richarda Mathesona, v ktorej je hlavný hrdina ex-boxerom. Ten sa stane promotérom po tom, čo je ľudský box zakázaný kvôli agresívnosti. Noví gladiátori sú tonoví roboti s ľudskými schopnosťami. Keď zisťuje, že má mladého syna, ich osud sa prepletie s podpriemerným robotom, ktorý má ale možnosť vyhrať.

Šaňo aka Babcom

Šaňo aka Babcom

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

cyberstorm
...neviem aky bude film, ale rad by som upozornil n fakt, ze R. Matheson napisal aj I Am Legend, ktory bol uspesne sfilmovany...takze potencial tu je (navyse Hugh Jackman...)
26.01.2010
draculin
Toto skor vyzera na robotoidnu, rodinnu "success story", cesta z vrcholu na dno a opat k vitazstvu...mozno s premenou hrdinu,ktory si uvedomi skutocnu cenu rodinnych hodnot, klasicky prechod od prehier az po obrovske vitazstvo... Tak jo, strielam od boku, ale podla tejto anotacie to naozaj nevyzera na nic prevratne (ale zase - snad nebudu scenaristi a reziser uplni magori a dokazu to ozvlastnit)
27.01.2010

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB