Americká verzia Torchwoodu?

Podľa správ z Hollywood Reportera americká stanica Fox práve rozmýšľa o vývoji americkej verzie britskej scifi hitovky Torchwood.
Podpor scifi.sk 2 % z dane v roku 2024
Torchwood - Zábez z natáčania - Hlavní predstavitelia
Torchwood - Zábez z natáčania - Hlavní predstavitelia Disclaimer
Fox si už zakúpil práva na prerobenie série, aby lepšie zapadlo do domáceho trhu a dokonca najala tvorcu Torchwoodu, Russella T. Daviesa, aby napísal scenár k prvej časti nového seriálu.
Dokonca tu je aj šanca, že niekoľko z existujúcich postáv a hercov či herečiek by sa mohlo objaviť aj v americkej kópii, osobne je spomenutý napr. John Barrowman.
Zatiaľ boli v USA vysielané prvé dve série tohto obľúbeného seriálu a mini-seriál Deti Zeme (Children of Earth) na stanici BBC America. Deti Zeme dokonca dotiahli pred obrazovky rekordný počet divákov pre túto stanicu. Julie Gardner, ktorá spoluprodukuje britský seriál by mala byť výkonnou producentkou aj nového amerického odvaru, popri bývalej členke britského predstavenstva BBC Jane Tranter. Zatiaľ je ale táto americká verzia v plienkach a Fox sa nerozhodol, či na pilotnej časti začne produkciu.
Zatiaľ sa Davies pripravuje pre štvrtú sériu Torchwoodu na britskom BBC.

Alexander Schneider

Alexander Schneider
Knižný a filmový recenzent, bývalý porotca súťaže Martinus Cena Fantázie, propagátor a predseda Združenia fanúšikov Babylonu 5 na Slovensku. Scifi, fantasy, horor: Herbert, Holdstock a Lumley.

Súvisiace objekty SFDB

(2006)

Torchwood

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB

(2006)

Torchwood