Novinky o Supernatural, FlashForward a Smallville

Dawn Ostroff, prezidentka americkej televíznej siete CW, ktorá Supernatural produkuje, sa nechala počuť, že je za to, aby seriál išiel do ďalšej série. V poradí by to teda bola šiesta.
Podporte scifi.sk
Supernatural - Winchestrovci
Ostroff pre EW povedala, že napriek tomu, že sa sledovanosť seriálu počas poslednej série trochu znížila, ešte stále sa jedná o stále najsilnejší seriál na tejto stanici. Okrem toho je to seriál, ktorý diváci a kritici hodnotia z ponuky CW najvyššie.
Problém je, že tvorca Eric Kripke vytvoril seriál v dizajne piatich sérií (to sme už niekde videli), čo znamená, že doterajšie otvorené dejové línie by sa mali uzavrieť niekedy v máji tohto roku spolu s víťazstvom bratov Winchestrových nad Luciferom a zastavením Apokalypsy.
Ostroff dodala, že Kripke sa pomaly spriateľuje s možnosťou ďalšej série a že zďaleka nevyčerpal nápady na príbehy.
Smallville
Smallville - 9. séria
Ostroff bola tiež optimistická, čo sa týka návratu Supermana počas budúceho roku pre desiatu sériu. Keď sa sledovanosť znížila na 2 a pol milióna divákov na diel seriálu, premiestnilo CW seriál na piatok v noci. Napriek tomu je toto číslo ešte stále lepšie ako hocičo iné, čo stanica ponúka. Ostroff ani herci ešte nevedia, "či sa na konci tejto série bude jednať o posledný diel série alebo seriálu. Ale práve teraz si myslím, že to bude posledný diel série."
FlashForward
Ak ste pozerali FlashForward, tak vás isto (ne)poteší správa, že na ďalšie epizódy prvej série si budete museiť počkať ešte ďalšie dva týždne dlhšie. Seriál sa na obrazovky vráti 18. mája 2010 a bude teda končiť dvojhodinovým finále 27. mája. (Môžete si to rovno zapísať do notesov.)

Alexander Schneider

Alexander Schneider
Knižný a filmový recenzent, bývalý porotca súťaže Martinus Cena Fantázie, propagátor a predseda Združenia fanúšikov Babylonu 5 na Slovensku. Scifi, fantasy, horor: Herbert, Holdstock a Lumley.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Šaňo aka Babcom
Yeeah! Dalsia seria Supernaturalu!!! :D Me in love!
12.01.2010
draculin
Hoj,hoj!! Tak snad ta nadstavena cast nebude odflaknuta a len do poctu, bola by to skoda.
13.01.2010
Šaňo aka Babcom
Veru... inak, sa mi zdalo, ze chlapci uz nieco spominali, ze chcu so serialom skoncit... Predsa len, hrat 5 rokov to iste je trochu nudne... hoci maju dobru odozvu. Tiez by som bol nerad, ak by dalsia seria skazila pozitok zo serialu... Verim ale, ze Kripke to nenecha len tak znehodnotit. :)
13.01.2010
Šaňo aka Babcom
Takze Update: Jared a Jensen maju obaja 6-rocnu zmluvu, zatial co Eric Kripke ma iba 5-rocnu... A tak ho potrebuju prehovorit. Myslim, ze to take tazke nebude. Supernaturalu sa dari co sa tyka 5. serie dobre, zaujimave je, ze si celkom rozumie s Vampire Diaries, ktore chodia myslim, ze predtym... takze vela mladych tinedzeriek, ktore si pozru Upirske denniky, ostanu civiet aj na chalanov. :) Fajn vec.
14.01.2010
Aldeberan
šaňo: cool, to som nevedel :) supernačural nepozerám, ale kedže priateľka áno tak sa na mňa niečo sem-tam nalepí :)
15.01.2010
kAnYs
O com to vlastne je? Ja viem ze existuje imdb, ale vzhladom na momentalny stav znudenosti a odporu k racionalnemu konaniu radsej napisem tento prispevok...
15.01.2010
Aldeberan
kanys: o dvoch bratoch - lovcoch démonov, stríg, duchov a nadprirodzených bytostí. Mytologicky vychádzajú z klasických európskych potvôr a povier, aspoň čo ja viem. Prvé tri série epizodický charakter s ľahkých podmazom haldanai strateného otca, ďalšie dve série už viac ucelený príbeh. Hm... hlavne v prvých sériách podľa mňa kvalita VELMI kolísala, tak som to prestal pozerat. OZAJ! Davali to na Markíze aj na Prime, myslím že názov bol Lovci duchov.
16.01.2010
kAnYs
Hm. Nic pre mna asi...
17.01.2010

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB