Seriály Dollhouse a Eastwick zrušené

Minulý týždeň skončili na popravisku hneď dva seriály nášho žánru tejto a minulej sezóny. Fox oficiálne uťal hlavu Dollhouse-u od Jossa Whedona a ABC sa rozhodlo nepodporiť ďalšie epizódy Eastwicku.
Podporte scifi.sk
Dom bábik - Poster - 2
Dollhouse bol práve v produkcii ich 11-tej epizódy, keď dostal smrteľný zásah zhora. Napriek tomu by sa mal dožiť svojich zazmluvnených 13-tich epizód.
Ostatné epizódy by sa mali - po krátkej prestávke od polovice októbra - vrátiť 4. decembra opäť na televízne obrazovky. Posledná, finálna 13. epizóda bude mať premiéru niekedy v januári.
Sám Whedon sa už pripravuje na ďalšie projekty a robí si nové plány: "V dobe, keď bude vysielaná posledná časť, budete už vedieť, čo bude môj ďalší projekt." Aspoň tak to sľubuje fanúšikom na svojej oficiálnej stránke.
Eastwick - Poster - 1
ABC zatiaľ zrušilo jeden zo svojich mladých seriálov - Eastwick. Stanica plánuje produkovať a vysielať všetkých 13 častí, no neobjedná ďalšie. To znamená, že niekoľko príbehových línií ostane bez dokončenia, ako povedala Maggie Friedman, producentka seriálu.

Alexander Schneider

Alexander Schneider
Knižný a filmový recenzent, bývalý porotca súťaže Martinus Cena Fantázie, propagátor a predseda Združenia fanúšikov Babylonu 5 na Slovensku. Scifi, fantasy, horor: Herbert, Holdstock a Lumley.

Súvisiace objekty SFDB

(2009)

Dom bábik

(2009)

Eastwick

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB

(2009)

Dom bábik

(2009)

Eastwick