Posledná séria Lost pod rúškom tajomstva

Tí, ktorí to doteraz vydržali, sa tešia na poslednú sériu Nezvestných (Lost). Musím ich ale okamžite sklamať, čo sa týka promo materiálov k pripravovanej sérii. Tieto sú totiž úplne bez kazičov (spoilerov).
Podpor scifi.sk 2 % z dane v roku 2024
E! Online hlási, že každý snímok z nových epizód v takej veľkej miere prezrádza, o čo pôjde v nových častiach, že producenti presvedčíli stanicu, aby nerobila pre seriál vôbec žiadnu reklamu s týmto materiálom. A tak sa môžete dočkať maximálne čisto základnej marketingovej grafiky.
To znamená: žiadny klipy, žiadne fotky, ani jeden záber z novej série sa nedostane na obrazovky do je premiéry v polovici januára budúceho roku. Prečo? "Zmeny v deji, ktoré plánujú sú tak dobré, že budete chcieť, aby ste ich nevideli skôr."
A tak sa v promo materiáli nachádzajú iba zostrihy toho, čo sme už videli:
Lost - Trailer - Season 6 Promo Disclaimer

Alexander Schneider

Alexander Schneider
Knižný a filmový recenzent, bývalý porotca súťaže Martinus Cena Fantázie, propagátor a predseda Združenia fanúšikov Babylonu 5 na Slovensku. Scifi, fantasy, horor: Herbert, Holdstock a Lumley.

Súvisiace objekty SFDB

(2004)

Nezvestní

Diskusia

Roland Axenberg
nezajem, uz tretia seria bol strasny shit
09.11.2009
Aldeberan
čo sa tam vlastne deje teraz? skončil som poslednym dielom 1. serie :D
09.11.2009
Šaňo aka Babcom
Nemam sajnu, tiez to nepozeram... len som pocul nieco o paralelnych vesmiroch.
09.11.2009
Šaňo aka Babcom
Prave som si uvedomil, ze J. J. Abrams nevie pisat nic ine, len paralelne vesmiry: Lost, Fringe, Star Trek. Vsetko ma ten isty podmaz... Hroza!
09.11.2009
cyberstorm
Podla mna to pokazia...uz su tak moc zamotani v tom, ze to namiesto pomaleho rozuzlenia useknu ako gordicky uzol alebo ukoncia takym hroznym Deus ex machina, ze sa divakom zatoci hlava z toho (vid BSG). V kazdom pripade som videl asi tiez jednu seriu
09.11.2009
Aldeberan
jj, mne kamarád ukázal koniec BSG teraz cez leto a hneď ma prešla aj tá posledná chut to pozerať. Ono, nemal som jej moc ani predtým, pretože galactica-style kamera ma vyslovenie se\"ie (neznášam to ani pri SGU) ale ja tak... pozeráš seriál kvôli grand finale a dostaneš toto... kde sú staré dobré časy Babylonu 5 :(
09.11.2009
kAnYs
No... mne ten zaver Galaktiky nijak zvlast nevadil. Cely cas to smerovalo k tomu, az na to ze sme cakali ze to cele bude davat iny zmysel ako \"bol to bozi plan\". Osobne sice niesom vacsinou fanusik takychto zaverov, do galaktiky mi to ale z nejakeho mne neznameho dovodu sedelo. Mozno to bolo tym, ze tam bolo prilis vela surrealnych veci, ktore by sa inak nedali vysvetlit. Ako napriklad, preco sa na planete (kobol) vzdialenej tisicky svetelnych rokov vyvynul rovnaky zivot ako na zemi. A ked by sa aj nevyvinul (vacsinu serialu sa hovorilo ze na Zem isiel trinasty kmen), preco mali crty dnesnej spolocnosti, ked s nasou spolocnostou nemali ziadny kontakt? A aj keby to malo byt tak, ze nasa spolocnost ma crty ich, ze sme ich potomkami a prebrali sme to, preco potom su to iba crty posledneho storocia? Ked sa spolocnost na zemi vyvijala z gruntu, preco potom skoncila v podobnom stave?
09.11.2009
kAnYs
A hlavne, galaktika ma sklamala uz na konci tretej serie. Od stvrtej som tym padom necakal ziadny zazrak.
09.11.2009
žjuvka
To bude tým, že existuje len neveľa seriálov, ktorých príbeh a pozerateľnosť ako taká sa s postupujúcim časom nezrúti pod ťarchou vlastnej prokomplikovanej mytológie. Jednoduchým príbehom typu ST to nehrozí.
10.11.2009
Aldeberan
no neviem ST trvalo 30 rokov kým vysvetlili, ako Klingonom zrazu narástli tie smiešne veci na hlave :D
11.11.2009

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB

(2004)

Nezvestní