Ridley Scott o Votrelcovi

Pre Empire Magazine Ridley Scott prezradil, že pôvodný nápad, natočiť film odohrávajúci sa pred Votrelcom, je stále aktuálny a že jeho vývoj postupuje ďalej.
Podpor scifi.sk 2 % z dane v roku 2024
"Je to niečo úplne nové. Vieme, kam chceme ísť, a scenár sa práve dostáva do textovej podoby. Predkračovanie bude posadené do minulosti. Je veľmi ťažko povedať, v ktorom roku sa odohráva Votrelec, ale ak Votrelec ako prvý film bol posadený do konca tohto storočia, tak náš príbeh sa bude odohrávať asi 30 rokov predtým," dodáva Ridley Scott.
Čo si myslíte, bude to stáť za to, roztočiť pôvodne hororovú mašinériu Votrelca... na druhú stranu, o čom chcú vlastne točiť?

Alexander Schneider

Alexander Schneider
Knižný a filmový recenzent, bývalý porotca súťaže Martinus Cena Fantázie, propagátor a predseda Združenia fanúšikov Babylonu 5 na Slovensku. Scifi, fantasy, horor: Herbert, Holdstock a Lumley.

Súvisiace objekty SFDB

(2012)

Prometheus

Diskusia

Roland Axenberg
Ten napad je aktualny uz 20 rokov a stale nic :) Na kazdeho votrelca som urcite zvedavi, na toho, ktoreho by natocil Scott duplom. Kedysi sa o Votrelcovi 5 hovorilo ako o priamom pokracovani stvrorky - Votrelci na Zemi. Teraz zasa prequel. Zaujimave, ale o com by to tak malo asi byt. Podla jednotky bol prvy kontakt s votrelcom zobrazeny prave v tomto filme na planete LV-426. Zeby nieco ako remake jednotky? Dufam, ze nie.
01.11.2009
Šaňo aka Babcom
Prave to som sa pytal sam seba... Alebo pojde o scenar, ktory nema s Votrelcami nic spolocne... alebo to bude nejaky pokus vyrobit z votrelcov ludsky vytvor alebo tak nejak... ak si dobre pamaetam, ta kolonia na LV-cislocislocislo planete mola predsa mimozemskeho povodu, vsak?
02.11.2009
kAnYs
Ta lod ktoru nasli v jednotke bola. Bola tam aj skamenelina mimozemstana, zrasteneho s lodou, ktory evidentne umrel na to ze sa z neho vyliahol votrelec. Koloniu tam zalozili ludia pocas 52 rokov co bola Ripley v hibernacii, medzi jednotkou a dvojkou.
02.11.2009
cyberstorm
To ale neznamena, ze prvy kontakt s Alienom musela mat Ripley. Co ak bol uz predtym, len...sa to jaksi niekdo nedozvedel, alebo nikto neprezil (co sa da u Votrelcoch chapat)
02.11.2009
kAnYs
Ked beres ako cannon aj AvP, tak mali :) AvP dvojka predsa koncila tym ze nejaka \"Company\" ziskala predator technologiu. Mozno je to prave ta Company z Alien, a svojej monopolnej pozicii vdaci prave reverz egineernutej technologii z predatorskeho shoulder cannonu.
03.11.2009
Roland Axenberg
Nechce sa mi verit, ze by Scott tocil cokolvek co ma nieco spolocne s AvP :)
03.11.2009
Aldeberan
kanys> tá company bola určite Weyland-Yutami a v 4 votrelcovi bola kúpená myslím Pepsi-Colou :D Takže až taká monopolná nebola. Skor si myslím, že film by mohol byť o tom, ako votrelci v pred druhym dielom vykillovali ľudskú koloniu na \"votreleckej planéte\".
04.11.2009
kAnYs
No mozno nie monopol ale tvarila sa v druhom filme ako velmi vplyvna. :) Kazdopadne, to je uplne nepodstatne. Ja by som osobne bral zasadenie ktore sa neda nijakym sposobom (okrem velavravnych odkazov a narazok sposobujucich zachvaty nostalgie) spojit s povodnymi filmami. Takto sa jednoducho vyhneme akemukolvek zurivemu masakrovaniu nevinnych blogov sposobenemu nekonzistenciou pribehu.
04.11.2009
cyberstorm
nj, Alien 1 a 2 boli a stale su klenotmi sf. Ci uz ide o jeho hororovu stranku, alebo military, v kazdom pripade clovek stale citi taky neprijemny pocit v zalutku, ked z nicoho nic zacnu dole kvapkat sliny... BTW, wayland bol kupeny Pepsi Colou??? OMG, tak nakoniec za vsetkou tou konspiraciou ohladom votrelcov bolo obycajne nealko...hmmm, predpokladam ze v skutocnosti chceli najat Alienov do ich reklamy ako dalsiu star po Britney Spearce...
05.11.2009
Aldeberan
oprava,bol to Wall-Mart :( trošku som sa sekol...
07.11.2009

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB

(2012)

Prometheus