Súčasný štatút Venomu

Spoluautor filmu Zombieland, Paul Wernick, povedal Sci-Fi Wire, že voľné pokračovanie Spider-Mana založené na postave Venoma je ešte stále v ranných štádiách produkcie.
Podporte scifi.sk
Spider-Man - Venom Spider-Man - Venom
"Napísali sme dve scenárové návrhy na Venoma, má ich šdtúdio a postupujú dopredu smerom, akým dopredu postupujú," hovorí Wernick, ktorý scenár napísal spolu s Rhettom Reeseom.
Keď sa ho opýtali, či medzi pripravovaným Spider-Manom 4 a Venomom bude nejaké prepojenie, povedal: "Nanešťastie, nemôžeme o tom hovoriť. Štúdio a Marvel a Arad vlastne práve rozprávajú o našich návrhoch a rozhodujú sa, ktorým smerom sa budeme uberať ďalej."

Alexander Schneider

Alexander Schneider
Knižný a filmový recenzent, bývalý porotca súťaže Martinus Cena Fantázie, propagátor a predseda Združenia fanúšikov Babylonu 5 na Slovensku. Scifi, fantasy, horor: Herbert, Holdstock a Lumley.

Súvisiace objekty SFDB

(2018)

Venom

Diskusia

cyberstorm
hmmm, by bolo zaujimave, keby sa im podarilo sledovat vyvoj Venoma tak ako v comicsoch. Tam bol spociatku kladas, neskor sa dostal cez antihrdinu az k takemu miernemu hrdinovi. Inak, tato postava je jedna z mojich najoblubenejsich v celom Marvel universe (viac ako napr. Spidey) a ma podla mna obrovsky potencial... Je to spojenie niecoho temneho, cudzieho, zvieracieho a ludskeho dokopy... Vedel by som si to skludom predtsvit ako temny scifi horror...
01.10.2009

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB

(2018)

Venom