Nimoy hovorí o Fringe

Leonard Nimoy si myslel, že s herectvom už skončil, ale v krátkej minulosti sa objavil nielen v novom Star Treku ale aj v seriáli produkovanom J.J. Abramsom, Fringe.
Filmová história scifi
Najprv dostal šancu zahrať si opäť Spocka v Abramsovom reštartovanom Star Treku a teraz sa ocitol pred kamerou vo vedľajšej roli v seriáli Fringe. "Nachádzam sa práve v stave šoku," hovorí Nimoy. "Neviem, ako sa to stalo. Sám seba sa pýtam: Ako sa dejú tieto čudné veci v mojom živote, keď som mal predsa úplne iné plány."
V seriáli Fringe hraje Nimoy Dr. Williama Bella. "Veľmi ma to baví," hovorí. "Je to zaujímavé. Provokuje to myšlienky. Je to dobre odvedená práca. Scenáre sú rôznorodé a viacvrstvové."
Jeho postava je - ako sám hovorí - kombinácia najbohatšieho muža sveta a vedca tipu Timothyho Learyho. Nie sme si istí, aké sú jeho intencie. Vyzerá byť úprimný. Čas ale ukáže, či dáva dobré rady, alebo či iba zavádza."
Doteraz natočil v seriáli dve epizódy. "Myslím, že budem ešte v jednej a potom uvidíme, čo sa stane."
Nová - druhá - séria Fringe mala práve premiéru v USA.

Alexander Schneider

Alexander Schneider
Knižný a filmový recenzent, bývalý porotca súťaže Martinus Cena Fantázie, propagátor a predseda Združenia fanúšikov Babylonu 5 na Slovensku. Scifi, fantasy, horor: Herbert, Holdstock a Lumley.

Súvisiace objekty SFDB

(2008)

Fringe

Diskusia

Šaňo aka Babcom
Musim priznat, ze doteraz som v zivote nemal nijaky ideal alebo vzor v podobe nejakej osobnosti... ale odkedy pozeram Fringe, tak sa sam seba v niektorych situaciach pytam: Co by robila Olivia Dunham? Som oficialne fanusik. :)
25.09.2009
Aldeberan
čo to je Fringe? :P
26.09.2009
Stano Lacko
Ahoj, no je serial Na Okraji.
26.09.2009
kAnYs
Uz to taham. Som zveday.
27.09.2009

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB

(2008)

Fringe