Tretia séria Battlestar Galactica v októbri

Ron Moore počas debaty na WorldCone upresnil niekoľko noviniek o tretej sérii seriálu Battlestar Galactica. Niekoľko z hlavných postáv sa možno so seriálom dokonca rozlúči.
Filmová história scifi
Battlestar Galactica - 3. séria - všetky postavy Battlestar Galactica - 3. séria - všetky postavy
Výkonný producent seriálu Battlestar Galactica povedal fanúšikom, že v tretej sérii známeho seriálu sa môže niekoľko hlavných postáv stretnúť so smrťou. "Vo vzduchu visí niekoľko zmien," povedal Moore počas 64. WorldConu v kalifornskom Anaheime. "Niekoľko postáv sa s nami tento rok rozlúči. Nie všetkým našim priateľom sa takto podarí dostať sa na koniec."
Moore odmietol byť špecifický ohľadne postáv, no povedal, že autori epizód už majú zadané príbehy pre tretiu sériu. Okrem toho sa na práve vychádzajúcom DVD komplete Battlestar Galactica 2.5 nachádza aj 90-minútová verzia epizódy Pegasus, ktorá mala na obrazovkách o 30 minút menej.
Okrem toho sa na SCIFI.com nachádza už niekoľko webizód nazvaných Battlestar Galactica: The Resistance (Odboj). Dvoj- až trojminútové mikro-epizódy majú za úlohu uviesť novú sériu ale nie sú potrebné na pochopenie základných súvislostí.
Moorea na WorldCone sprevádzali výkonný producent Mark Verheiden, hlavný producent Michael Taylor, Anne Cofell Saunders zodpovedná za úpravu príbehu, producenti David Weddle a Bradley Thompson a viceprezident SCIFI.COM Craig Engler.
Na otázku, či sa seriál ponáša na Moorovu pôvodnú víziu tento odpovedal, že v základoch áno, aj keď počas produkcie sa vyskytlo niekoľko prekvapení prichádzajúcich od autorov či hercov, ktoré obohatili seriál.
Tretia séria bude mať svoju svetovú epizódu na SCIFI Channeli 6. októbra 2006.
Nové promo-obrázky z tretej série v galérii seriálu.

Alexander Schneider

Alexander Schneider
Knižný a filmový recenzent, bývalý porotca súťaže Martinus Cena Fantázie, propagátor a predseda Združenia fanúšikov Babylonu 5 na Slovensku. Scifi, fantasy, horor: Herbert, Holdstock a Lumley.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

SARS
Skvele!
Galatcia je proste perfektný seriál. Už sa teším na tretiu sériu (aj keď som nevidel druhú, cajby ju stále neposlal :(.
10.09.2006
cyberstorm
SARS: Pisem sa Sajby, nie cajby. Ked uz, tak pis ako pocujes :)
11.09.2006
SARS
sajby: To nebolo schvalne, ale preklep :). btw: Dufam, ze na Comix salon Galacticu prinesies :).
12.09.2006
kAnYs
Problem s webizodami je ale ten, ze sa zatial daju sledovat iba v USA. Takze tak.
15.09.2006
pitikuss
vsetko je na nete ;)
04.11.2006

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB