Elektrickej strom (2023)

Vitajte na Mizarbanne! Zrejme ste čakali, že bude zaujímavejšie. Ale nie, planéta okrem divného počasia skoro vo všetkom pripomína Zem. Cestovali ste vesmírom, len aby ste zase chodili do školy alebo do práce. Ráno do seba hodíte hrnček flafe, utekáte na magvaj a cestou si v tabuľku púšťate hudbu z ...

Info

Slov. názov Elektrickej strom
Orig. názov Elektrickej strom
Hodnotenie Ešte nehodnotené
Anotácia Vitajte na Mizarbanne! Zrejme ste čakali, že bude zaujímavejšie. Ale nie, planéta okrem divného počasia skoro vo všetkom pripomína Zem. Cestovali ste vesmírom, len aby ste zase chodili do školy alebo do práce. Ráno do seba hodíte hrnček flafe, utekáte na magvaj a cestou si v tabuľku púšťate hudbu z musieťube… Pochopiteľne ste od života vo vesmíre čakali niečo viac. Nezostane vám než založiť rockovú kapelu a týmto ospalým svetom otriasť. Vitajte na Irisse! Je v rovnakej sústave ako Mizarbanna. Je krajší, teda pokiaľ práve neprší, a ľudia tu sú civilizovanejší. Dodržujú toľko Pravidiel, že založiť rockovú kapelu porušia najmenej tucet z nich. Ale o tom to je, nie? O rebélii proti Pravidlám. Zvlášť keď zistíte, že ste klonom rockovej legendy. A niekto s vami možno má nekalé plány.
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
Filmová história scifi

Články

Elektrickej strom. Pestrofarebná a netradičná space opera (nielen) pre fanúšikov rocku.

Chcete revolúciu? Áno. Chcete zvrhnúť systém? Áno! A máte speváka? Nie... No tak v tom prípade máte smolu. A chceli by ste si jedného legendárneho rockera naklonovať? Áno!!!

3 komentárov

Ukážka: Jarmila Kašparová - Elektrickej strom

Ukážka z Elektrického stromu, tak trocha rockovej space opery českej autorky Jarmily Kašparovej z vydavateľstva Straky na vrbě!

0 komentárov