Wonder Woman: Mrtvá Země (2020)

Wonder Woman mala za úlohu zachrániť svet ľudí pred ľuďmi samotnými. Lenže neuspela. Keď sa Diana prebudí zo stáročia trvajúceho spánku, zistí, že Zem sa medzitým zmenila v nukleárnej pustatinu. Princezná Amazonek sa ocitá uväznená v temnej e nebezpečnej budúcnosti, kde musí ochrániť posledné ľudsk...

Info

Slov. názov Wonder Woman: Mrtvá Země
Orig. názov Wonder Woman: Dead Earth
Hodnotenie Ešte nehodnotené
Anotácia Wonder Woman mala za úlohu zachrániť svet ľudí pred ľuďmi samotnými. Lenže neuspela. Keď sa Diana prebudí zo stáročia trvajúceho spánku, zistí, že Zem sa medzitým zmenila v nukleárnej pustatinu. Princezná Amazonek sa ocitá uväznená v temnej e nebezpečnej budúcnosti, kde musí ochrániť posledné ľudské mesto pred obrími netvormi a pokúsiť sa odhaliť tajomstvo tejto mŕtvej Krajina ... aby zistila, či za toto všetko náhodou nenesie zodpovednosť. V tomto najnovšom titule patriacom do kritiky oceňovaného radu DC Black Label mieša Daniel Warren Johnson science fiction s fantasy a vytvára hrôzostrašnú postapokalyptickú víziu s Wonder Woman v úlohe, v akej ste ju ešte nevideli. Kniha obsahuje kompletný štvordielnou minisérii a tiež pohľad do zákulisia jej vzniku.
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
Podporte scifi.sk

Články

To najlepšie za rok 2021: Komiksy

Top 20 najlepších komiksov a grafických románov za rok 2021! Nech sa páči!

0 komentárov

Princezná Amazoniek v nukleárnej pustine plnej Kaiju (recenzia Wonder Woman: Mrtvá Země)

Ako obstojí Wonder Woman v nebezpečnom postapokalyptickom svete plnom Kaiju? Stojí novinka vydaná Crew za Vašu pozornosť?

0 komentárov