Poviedky neobyčajných (2016)

Zbierka náučných poviedok pre neobyčajné deti, ktoré poznáte zo ságy o Domove slečny Peregrinovej. Poviedky sú vybrané tak, že majú výchovný charakter, ako aj oboznamujú neobyčajné deti s ich históriou.

Info

Slov. názov Poviedky neobyčajných
Orig. názov Tales of the Peculiar
Hodnotenie 85 % (2 hodnotení)
Anotácia Zbierka náučných poviedok pre neobyčajné deti, ktoré poznáte zo ságy o Domove slečny Peregrinovej. Poviedky sú vybrané tak, že majú výchovný charakter, ako aj oboznamujú neobyčajné deti s ich históriou.
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
Podpor scifi.sk 2 % z dane v roku 2024

Minirecenzie

B.T. Niromwell @Niromwell 04.10.2018 13:20:35
9
Podivní sú oveľa viac ako Xmani minulosti. Originalita týchto poviedok je dychberúca - žiadne klasiky ako pľuvanie ohňa, ale ľudia, čo sa menia na ostrovy, hovoria s duchmi (inak, podľa mňa je duchárska poviedka najlepšia v zbierke) a podobne. Príbehovo vás niektoré poviedky zaujmú viac, iné menej, ale v každej sa nájde veľmi zaujímavý a originálny element.
Stano Lacko @stano 29.09.2018 19:39:43
8
Ak sa ti páčil film Domov pre neobyčajné deti slečny Peregrinovej, a zaujíma ťa viac z tohto sveta, napr. ako to začalo, prípadne iné historky z minulosti, táto poviedková zbierka je určite pre teba. Kvalita poviedok je kolísavá, ale pre tie lepšie sa určite túto zbierku oplatí prečítať.

Ďalšie objekty v ságe