Pán svetla (1967)

Je dávno po zániku života na zemi. Skupina lidí však vyvinula nové supertechnologie, s jejichž pomocí dosáhli moci bohů i božské nesmrtelnosti jako skuteční bohové. Bohyně ničení, Pán smrti, Bůh požitků a další bohové musí čelit Siddhartovi, ze kterého se stává Lovec démonů a Pán světla.

Info

Slov. názov Pán svetla
Orig. názov Lord of Light
Hodnotenie 40 % (1 hodnotení)
Anotácia Je dávno po zániku života na zemi. Skupina lidí však vyvinula nové supertechnologie, s jejichž pomocí dosáhli moci bohů i božské nesmrtelnosti jako skuteční bohové. Bohyně ničení, Pán smrti, Bůh požitků a další bohové musí čelit Siddhartovi, ze kterého se stává Lovec démonů a Pán světla.
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
Podporte scifi.sk

Minirecenzie

Roland Axenberg @martiner 10.01.2021 11:41:22
4
Dokonalý príklad toho ako sa dá totálne pobabrať super námet, milión bohov v tisícoch prevteleniach robí tu knihu maximálne neprehľadnou. Možno to chcelo sústrediť sa na 3 postavy, z ktorých by každá reprezentovala jedno náboženstvo. Ešte mi tam veľmi chýbala nejaká retrospektívna kapitola, čo sa vôbec udialo na Hviezdne Indie.

Články

Bude Lord of Light - TV seriál (?)

Vyzerá to tak, že televízne spoločnosti chytil nový ošiaľ – adaptácia kníh. A nevyhýbajú sa ani klasikám. Samozrejme, po famóznej Piesne ľadu a ohňa. aka Game of Thrones od Martina, Expanzii od dvojic...

0 komentárov