Kovboji a votrelci (2011)

V Silver City v americkom štáte Arizona sa v 19. storočí musia spojiť apačskí indiáni s kolonizátormi zo Západu, aby sa postavili spoločnému nepriateľovi - mimozemšťanom, ktorí pristanú v ich meste.

Info

Slov. názov Kovboji a votrelci
Orig. názov Cowboys and Aliens
Hodnotenie 50 % (1 hodnotení)
Anotácia V Silver City v americkom štáte Arizona sa v 19. storočí musia spojiť apačskí indiáni s kolonizátormi zo Západu, aby sa postavili spoločnému nepriateľovi - mimozemšťanom, ktorí pristanú v ich meste.
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
Filmová história scifi

Minirecenzie

Aldeberan @Aldeberan 30.10.2018 22:15:59
5
Ďalší z wannabe letných blockbusterov, ktorý úplne zlyhali v kine. Podľa mňa celkom zaslúžene. Film nevyužil potenciál westernu, ani filmov o mimozemskej invázii. Mimozemšťania sú príliš sterilný a nie moc desivý, obyvatelia divokého západu zasa príliš... súčasný. A najhoršie je, že film nudí, akčné scény su nepodarené, chýba humor a dobré postavy. Podpriemer až sa do neho noha zaborí.

Články

Kovboji a Votrelci - Minirecenzia

„Očakávanie je matkou sklamania“ – keďže som začal takto pochmúrne, je Vám asi jasné, že hodnotenie tohto filmu nebude ani objektívne, ani pozitívne. Ale poďme poporiadku...

16 komentárov

Editoriál (snáď posledný) - Leto 2011

{img,url,http://www.scifi.sk/images/images/p-8807.jpg}

2 komentárov

Kovboji a mimozemšťania bez Downey Jr.

Podľa {a,http://latimesblogs.latimes.com/movies/2010/01/robert-downey-jr-falling-off-cowboys-and-aliens.html,The Los Angeles Times} Robert Downey Jr. opustil tím za sci-fi westernom Kovboji a mimozemš...

1 komentárov

Videá

Trailer - Super Bowl Spot
Trailer - Official Trailer #1
Trailer - Official Trailer #2
Trailer - Official Trailer #3