Minority Report (2002)

John Anderton je policajt na pred-zločineckom oddelení, ktoré zasahuje ešte predtým, než môže byť spáchaný nejaký zločin. Túto skutočnosť je možno zistiť pomocou stroja, ktorý vie predpovedať budúcnosť. Všetko ide hladko až do momentu, kedy stroj ako páchateľa označí samotného Andertona.

Info

Slov. názov Minority Report
Orig. názov Minority Report
Hodnotenie 80 % (1 hodnotení)
Anotácia John Anderton je policajt na pred-zločineckom oddelení, ktoré zasahuje ešte predtým, než môže byť spáchaný nejaký zločin. Túto skutočnosť je možno zistiť pomocou stroja, ktorý vie predpovedať budúcnosť. Všetko ide hladko až do momentu, kedy stroj ako páchateľa označí samotného Andertona.
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
Podporte scifi.sk

Minirecenzie

xius @xius 28.01.2021 22:28:36
8
Klasicke scifi so zahadou a vsetkym, co ma mat! Futuristicke rozhranie pre pracu s pocitacom/sietou nadchynalo. A film obsahuje jednu z mala nahanaciek, ktora ma cela uplne bavila! Cruisovi vtedy este prenho netypicka rola sadla, veril som mu vsetko.

Články

Pripravte sa na smršť televíznych adaptácií slávnych kinohitov!

Prinášame vám tri trailery na seriály, ktoré adaptovali slávne kasové trháky.V jednom z nich sa dokonca objaví aj hlavná postava pôvodného filmu, uhádnete v ktorom?

0 komentárov

Retro-futuristické autá v klasických scifáčoch

Ako by vyzeral taký pohľad do budúcnosti bez futuristického auta? Pozrime si desať najpodarenejších modelov áut vo filmoch posledného polstoročia.

1 komentárov

Filmová história sci-fi, časť 7. (2000-2010)

Tak ako literárne aj filmové sci-fi sa začiatkom milénia dostáva do krízy. Originálnych námetov je čoraz menej a filmovej produkcii dominujú adaptácie komiksov, počítačových hier ako aj množstvo pokra...

14 komentárov

Videá

Trailer - Limitless
Trailer - Minority report
Trailer - frankenstein code