Editorial - Január 2006

Podporte scifi.sk
Vitajte v novom roku 2006!
Nie, nebojte sa, ani tento rok nás neopustí dobrá nálada pri recenzovaní mizerne natočených filmov, pri ktorých by radšej šošovky kamier zabudli na ich konstantné vystavenie týmto hrôzam (aspoň by im mal niekto potom platiť terapeuta) a seriálov, ktoré nemajú nielenže hlavu ani pätu ale ani to medzi tým. V takejto mizérii nám teda počas týchto chladných večerov nezostáva nič iné, ako si kaziť zrak (tu by sa možno tie šošovky dali využiť na niečo lepšie) čítaním klenotov slovenskej sci-fi a fantasy literatúry na našom serveri. Dosť bolo ale horekovania...
...pretože filmovo sa na plátnach kín objavia dve hviezdičky: Doom v slovenskej premiére a pokračovanie Underworldu s podnázvom Evolution na svetových trhoch. Na obe vám čoskoro ponúkneme zdrvujúce kritiky. Chichichi!
Čo sa týka zmien na serveri, už dlho sľubujeme úpravu diskusných fór... Aby so to trochu upresnil, v zákulisí sa pracuje na implementácii vláknovitých diskusií spolus s grafickým odstupňovaním reakcií. Spolu s tým je spojený malý re-make nášho rozhrania pre užívateľov, preto vás, milí naši čitatelia a prispievatelia, poprosím ešte o malé strpenie. Ja osobne sa už neviem dočkať, kedy to spustíme... :)
Dúfam, že aj v roku 2006 nám zostanete verní!
S pozdravom "Svetu mier... chcem povedať Svetu scifi!"
Alexander "Šaňo" Schneider
za redakciu scifi.SK

Alexander Schneider

Alexander Schneider
Knižný a filmový recenzent, bývalý porotca súťaže Martinus Cena Fantázie, propagátor a predseda Združenia fanúšikov Babylonu 5 na Slovensku. Scifi, fantasy, horor: Herbert, Holdstock a Lumley.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

draculin
Tak dufam ze tie zmeny budu fungovat..tesim :) Mimochodom..o pridani sekcie "Sci-Fi PC hra sa neuvazovalo?
Inac,od Underworldu nic neocakavam - len Kate Beckinsale pobiehajucu v ciernej kozi..co za 60 Sk z pozicovne urcite stoji :)
12.01.2006
Alexander Schneider
A co take by v tej sekcii malo byt? Zaujima ma to z hladiska rozvoja scifi.sk cisto bez zaruk, ze sa nieco take stane...
13.01.2006
draculin
Nuz,urcite by som nechcel aby sa scifi.sk premenilo na nejaky gameserver.. ale zase je spusta hier,ktore suvisia so scifi svetmi - ci uz LotR,Star Wars,Duna atd. V podstate dobrych 50% hier ma scifi alebo fantasy podklad..tak preco nevybrat raz za cas nejaku a nenapisat nieco o nej? Nemyslim ze vsetci fanusikovia tuto maju $$$ aby si ich kupili..pripadne "ziskali inac" :o) Aj keby sme sa mali drzat len niektorych - ak je napr. recenzia na film Constantine,preco nie aj na hru? ..aj ked uznavam,ze bez priameho kontaktu na predajcu/distributora neviem ako sa k vsetkym hram dostat..
16.01.2006

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB