Ukážka: Tráva

Novovzniknuté malé české vydavateľstvo Medusa práve vydáva svoj prvú weird fiction knihu s názvom Tráva. Môžete sa tešiť na horor plný podivna, sexu a močiarov. Nech sa páči, ukážka.
cyberstorm
Filmová história scifi
Tráva. Prvé české vydanie (Medusa, 2021).
Tráva. Prvé české vydanie (Medusa, 2021). Disclaimer

Svojho bývalého manžela Sheila už nikdy nechcela vidieť, takže ju nemilo prekvapilo, keď sa zrútil s lietadlom do močiarov na juhu Georgie a musela ho ísť identifikovať. Ešte viac ju prekvapilo, čo si so sebou priviezla z márnice.
Anya Martin prispela poviedkami do mnohých zahraničných antológií a Tráva sa potom stala jej prvou samostatnou publikáciou. Čaká vás skutočne zvláštny príbeh o prapodivnej bažinnej láske, strate, sexe a smrti.


Anya Martin
_
Anya Martin doteraz publikovala poviedkovú zbierku Sleeping With the Monster a v limitovanom vydaní novelu Grass (č. ako Tráva) a divadelnú hru Passage to the Dreamtime. Jej príbehy sa objavili napríklad v antológiách Cthulhu Fhtagn!, Resonator: New Lovecraftian Tales from Beyond, Cassilda's Song: Tales Inspired by Robert W. Chambers' King v Yellow Mythos, Eternal Frankenstein, Splatterpunks II: Over the Edge, Giallo Heroic a ďalej v časopisoch ako Xnoybis či Mantid. Píše blog ATLRetro, spolu so Scottom Nicolayom produkuje pre server This Is Horror podcast The Outer Dark zameraný na rozhovory so súčasnými autormi weirdu a speculative fiction a organizuje aj rovnomenné sympózium.
Je odkojená reláciou Friday Night Frights, odjakživa fandí monštrám a ľutuje, že sa nevenuje tomu, po čom túžila ako malá – vykopávkam dinosaurov. Počúva punk rock, hojne to prekladá funkom a experimentálnym jazzom, varí nebezpečne štipľavé karí a rada trávi čas so psami. Je napoly Fínka, zo Smith College si odniesla titul z antropológie a živí sa ako novinárka. Má webovú stránku www.anyamartin.com a na Twitteri pôsobí ako @Anya99.

Anya Martin - Tráva (Grass)
Vydavateľstvo: Medusa
Rok vydania: 2021
Vydanie: prvé
Jazyk: český
Počet strán: 152
Väzba: mäkká
Preklad: Roman Tilcer
Obálka a ilustrácie: Jeanne D’Angelo
ISBN: 978-80-11-00269-5


Vydavateľstvo Medusa
Vydavateľstvo Medusa Disclaimer

cyberstorm

cyberstorm
Fanúšik scifi, knižný recenzent. Poviedkový beta-reader a porotca poviedkových súťaží scifi.sk, koordinátor Poviedok na počkanie.

Súvisiace objekty SFDB

(2016)

Tráva

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB

(2016)

Tráva