Neill Blomkamp pracuje na District 10

Vyzerá to tak, že sa Districtu 10 nakoniec predsa len dočkáme.
cyberstorm
Podporte scifi.sk
Už koncom februára sa a rôznych serveroch začali nenápadne objavovať informácie o tom, že Neill Blomkamp v spolupráci so scenáristkou Terri Tatchell a hercom Sharltom Copleyom začali pracovať na pokračovaní kutového scifáču District 9.
Neill Blomkamp.
Neill Blomkamp. / Zdroj Disclaimer
Juhoafrický režisér to potvrdil priamo na svojom twitri:
"District 10 screenplay also being written by @sharlto (Sharlto Copley) @territachell (Terri Tatchell) and I. Its [sic] coming…"
My v redakcii scifi.sk v pokračovanie snímky dúfame už od 2009, kedy sme po prvý raz District 9 zhliadli. Film ťažko inšpirovaný juhoafrickým apartheidom o trochu inom prvom kontakte medzi ľudstvom a mimozemšťanmi, riešil mnohé sociálno-spoločenské otázky a stal sa svojho času veľkým hitom. V hlavnej roli mizantropického a xenofóbneho Wika van der Merwa vtedy skvelo zažiaril Sharlto Copley, ktorý za svoj herecký výkon získal niekoľko nominácií.
District 9 - Official Trailer (HD) Disclaimer
District 9 bol tak úspešný, že sme všetci dúfali v skorá sequel, minimálne kvôli otvorenému koncu filmu, ktorý len nabádal k vytvoreniu pokračovania. Neil Blomkamp síce priamo po premiére potvrdil, že sa žiaden District 10 nechystá a venoval sa rôznym iným výborným projektom ako Elysium a Chappie, no podľa nás bola len otázkou času, kedy k tomu naozaj dôjde.
V každom prípade, plánovaná realizácia District 10 je pre fanúšika science fiction skvelou správou a už teraz sa nemôžeme dočkať premiéry.
Index očakávania: 10/10

cyberstorm

cyberstorm
Fanúšik scifi, knižný recenzent. Poviedkový beta-reader a porotca poviedkových súťaží scifi.sk, koordinátor Poviedok na počkanie.

Súvisiace objekty SFDB

(2009)

District 9

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB

(2009)

District 9