Editorial - Január 2005

Filmová história scifi
Som šťastný, že ťa, milý náš čitateľ / milá naša čitateľka, možem privítať na našich stránkach aj v roku 2005, ktorý vyzerá byť hojný na SF&F&H filmy... veď už v januári sa ich ukáže niekoľko.
Vo svete to bude v polovici januára voľné pokračovanie Daredevila s Elektrou (Jennifer Garnerová) v hlavnej úlohe. A neskôr, koncom mesiaca, sa konečne dočkáme premiéry sfilmovanej videohry Alone in the Dark s Christianom Slaterom v hlavnej úlohe. Uvidíme, ktorý z nich bude väčší prepadák...
Na Slovensku sa nád do kín doplížia Milla Jovovich sťa Alice v pokračovaní zombijáckeho Resident Evil pod názvom Apokalypsa a na konci mesiaca to bude Svet zajtraška spod taktovky Jonathana Frakesa. Na všetky vám prinesieme recenzie, takže si držte vaše vesmírne helmy!
Inak sa práve v zákulisí nášho servera pracuje na otvorení nových podčastí stránky Babylon 5 - encyklopédie a zdrojov, takže majte vaše ferengijské uši stále otvorené!
Do nového roku nám teda všetkým za celú redakciu scifi.SK želám veľa scifi...
(...a fantasy...)
(...a ešte hororu.) :)
váš Šaňo "Babcom" Schneider

Alexander Schneider

Alexander Schneider
Knižný a filmový recenzent, bývalý porotca súťaže Martinus Cena Fantázie, propagátor a predseda Združenia fanúšikov Babylonu 5 na Slovensku. Scifi, fantasy, horor: Herbert, Holdstock a Lumley.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

rey (Anonym)
Chcem sa spýtať na Underworld 2
11.01.2005
evelynka (Anonym)
chcela by som sa spytat,ci budete mat plagaty aj z alexandra velkeho(ked ste ich mali z troje...a to je dost podobne)?
30.01.2005

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB