Vyhlásenie výsledkov súťaže od Majstrov svetov

K dvadsiatej vysielanej časti Majstrov svetov sme spustili aj súťaž o RPG ceny. Stačilo spísať a zaslať jednu scénku z nejakého dobrodružstva, ktoré ste hrali alebo viedli, a túto následne publikovať vo forme mikropoviedky na scifi.sk.
Thanatophagous
Filmová história scifi
Ako sme už v Majstroch svetov vyhlásili, súťaž s poviedkami sa nám skončila a môžeme povedať, že nás veľmi potešili všetky súťažné poviedky. Všetky sme prečítali, zhodnotili a zhodli sa na poradí prvých troch miest:
Tretie miesto získala poviedka , ktorá bola štylisticky veľmi krásne spracovaná, no našlo sa na nej niekoľko mušiek. Rámcovanie zápiskami v denníku bolo skvelé a dávalo v závere ujasnenie toho, čo sa vlastne odohralo, no samotné jadro príbehu potrebovalo viac kontextu, aby nevyznievalo bez ukotvenia, surealisticky. Preto od nás Jan "Jerson" Průcha ako autor získava vydanie slovenského RPG ČaroDej.
Na druhé miesto sa vyšplhala poviedka . Je tradičným fantasy a úsmevne popísala, ako to môže vyzerať, keď zlyháte, ale aj tak úspešne. Páčilo sa nám vsadenie in medias res v situácii, kde nebolo treba veľa vysvetlenia, keďže sme sa v nej asi všetci neraz nachádzali. Preto Jozef Frajkor získava kupón na Pro účet pre platformu Roll 20.
A prvé miesto si zaslúžil príbeh o tom, ako to funguje, keď GM chcem roleplayovať a hráči sú typickými Murder Hobos - poviedka . Zaslúžila si túto pozíciu nielen svojráznym a autentickým humorom, ale najmä srdečným opisom toho, ako takéto situácie prebiehaju, takže nás okamžite vtiahla do deja. Tomáš Staviteľ teda získava nové české RPG Dračí Hlídka!
Všetkým, ktorí sa zapojili, veľmi pekne ďakujeme a ohľadom zaslania cien Vás budeme kontaktovať obratom mailom.

Thanatophagous

Thanatophagous
Pre viac info o RPG, hľadanie Game Masterov alebo hráčov a všetko spojené s RPG , navštívte nás na Facebooku na RPG na Slovensku ( https://www.facebook.com/groups/1686567028080174/ )

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Tomáš Staviteľ

01.12.2020

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB