Jan Hlávka, Jana Vybíralová - Chlad Chiméry (ukážka)

Chlad Chiméry je dlho očakávaný štvrtý diel Algorského cyklu od dvojice autorov Hlávka - Vybíralová. Kým na papierové verzie si ešte chvíľku budeme musieť počkať, e-booky v súčasnosti asi najlepšej českej space opery len nedávno dorazil do e-shopov, takže si ju majitelia čítačiek už môžu plnými dúškami pokojne užívať. Aby ste si čakanie na knihu skrátili, prinášame vám malú ochutnávku v podobe ukážky z knihy.
cyberstorm
Filmová história scifi
Cisárske skrine ukrývajú rôznych kostlivcov. Viktorie odhaľuje ďalšie tajomstvo svojho muža, aj najzáhadnejšieho miesta algorskej ríše: Mŕtve diery. V rukách cisára končia tiež sestry Vanbergové a Darren Iverson. Nad ich budúcnosťou visí veľký otáznik.
Na Viridiane sa kráľ Talminis utápa vo výčitkách, zatiaľ čo riaditeľ tajnej služby Michail Petrov hľadá odpovede v histórii vlastnej rodiny. Nepriateľ, po ktorom pátra, je však oveľa bližšie, než tuší.
Napriek hroziacej menabaranské invázii prilieta na Newell svojrázny profesor, odhodlaný dokončiť stoj čo stoj svoj tajomný výskum. Tiež posledný člen oddielu S-19 sa tu ukrýva po nevydarenej akcii, lenže zostať nenápadný je čím ďalej ťažšie. Avriana Danna naopak delí posledný krôčik od neobmedzenej moci a na jej dosiahnutie je menabaranský premiér schopný všetkého.
Každý niečo skrýva. Každý má svoj plán. Mnohí sa naháňajú za prízrakmi, ale niektoré Chiméry je lepšie nenájsť.
Názov: Chlad Chiméry
Séria: Algor 4
Autor: Jan Hlávka, Jana Vybíralová
Vydavateľstvo: Brokilon
Vydanie: prvé
Rok vydania: 2020
Počet strán: 674
Väzba: paperback/mäkká
ISBN: 978-80-7456-490-1
Obálka: Lukáš Tuma

Odkazy:


Za poskytnutú ukážku ďakujeme ďakujeme vydavateľstvu Brokilon.
Vydavateľstvo Brokilon.
Vydavateľstvo Brokilon. Disclaimer

cyberstorm

cyberstorm
Fanúšik scifi, knižný recenzent. Poviedkový beta-reader a porotca poviedkových súťaží scifi.sk, koordinátor Poviedok na počkanie.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB