Titani idú do finále

Záver obľúbeného anime Útok Titanov sa blíži do svojho záveru skôr, než sme očakávali.
Filmová história scifi
Ukážka na 4. sériu seriálu je jedna veľká bomba plná akcie a adrenalínu. Všetky karty sú vyložené a boj o slobodu ide v plnom prúde.
Ak ste doteraz nedali tomuto seriálu šancu, je tá správna príležitosť pozrieť si všetko, čo doteraz vyšlo a potom rovno prejdete na koniec bez mnohoročných prestávok, ktoré sme museli absolvovať my.
Šingeki no Kjódžin - Trailer - Final Season Disclaimer
Keď sa objavili správy o tom, že štúdio Wit, ktoré stojí za prvými 3. sériami opúšťa titanov a prenecháva prácu niekomu inému, fanúšikovia mali obavy. Predsa len, Útok Titanov sa preslávil aj vďaka svojej kvalitnej vizuálnej podobe, ktorá sa v neskorších dieloch iba zlepšovala. Štúdio MAPPA ale nie je banda amatérov. Za posledné roky majú na konte populárne seriály ako Ushio to Tora, Yuri on Ice, Kakegurui, Banana Fish, Dorohedoro a iné. Na konte tak majú slice-of life, drámy ale aj akčné seriály, prešli si viacmenej všetkým. Z ukážky taktiež jasne vidieť, že ide o dobre odvedenú prácu a po vizuálnej stránke sa nemusí obávať úpadku kvality.
3. séria priniesla nielek akčné scény, ktoré rozprúdili krv a môžu sa radiť medzi tie najlepšie v rámci anime ako takého, bolo tu aj mnoho odpovedí na otázky z prvých dvoch sérii a nejeden veľký príbehový zvrat. Diváci sa tak nikdy nenudili a zážitok stál za to čakanie.
I keď sa môže zdať správa o tom, že 4. séria ukončí dlhoročný príbeh, ako unáhlené rozhodnutie, fanúšikov mangy to nezaskočí. Predloha bude mať totiž už čoskoro finále. Dá sa tvrdiť, že manga skončí skôr, než si pozrieme prvý diel tejto 4. série.
Najnovšia epizóda pokryla 90. kapitolu mangy a finále by malo nastať okolo kapitoly 140. Na finále nám tak ostalo cca 50 čísel a pokiaľ ste videli záver tretej série, viete, že tu už ide naozaj o všetko.
Okrem toho, že si naši hrdinovia budú musieť poradiť so zložitou situáciou, do ktorej ich postavil záver predchádzajúcej sezóny, čaká nás aj niekoľkoročný time-skip. Seriál v podstate skočí 3-4 roky do budúcnosti, čo vidieť aj na vízore hlavných hrdinov.
Síce to vidieť aj v ukážke, na internete sa objavil tento šikovný obrázok, kde vidieť, ako bude v „dospelosti“ vyzerať zopár hlavných hrdinov.
Útok Titanov - Scéna - Season 4 characters
Útok Titanov - Scéna - Season 4 characters Disclaimer

Peter 'BlackAssasin' Bagoňa

Peter 'BlackAssasin' Bagoňa
Fanúšik fantastiky v každej jej podobe. Na scifi.sk sa venuje anime a cosplayu ale občas sa pozrie aj na komiksy, mangu, videohry a stolové hry.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB