Nenechajte si ujsť veľkolepé finále ságy Trón zo skla

Aelin si od začiatku prešla ťažkou cestou a vybojovala veľa bitiek. Teraz ju však čaká tá najťažšia skúška zo všetkých. Podarí sa jej nakoniec pozdvihnúť jej Kráľovstvo z popola?
Ella
Podpor scifi.sk 2 % z dane v roku 2024
Kráľovstvo z popola - Obálka - slovenská obálka
Kráľovstvo z popola - Obálka - slovenská obálka / Zdroj Disclaimer
Dlhoočakávané finále jednej z najúspešnejších fantasy sérií Trón zo skla, ktorej prepadli čitatelia po celom svete, konečne prichádza! Už 28.02.2020 budete môcť vďaka vydavateľstvu Slovart vziať do rúk záverečný diel série, ktorý vychádza pod názvom Kráľovstvo z popola. Aelinina cesta od otrokyne cez nájomnú vrahyňu až po kráľovnú kedysi veľkolepého kráľovstva sa uprostred zúriacej vojny blíži ku koncu. Rozhodne si nenechajte ujsť 700 strán plných napätia, nečakaných zvratov a veľkolepého vyvrcholenia celého príbehu.
Aelin Galathynius sa zaprisahala, že zachráni svoj ľud, aj keď cena, ktorú za to treba zaplatiť, je nepredstaviteľne vysoká. Keď ju kráľovná férov Maeve uväzní v starodávnej železnej truhle a niekoľko mesiacov mučí, jedinou nádejou na prežitie je len Aelinina ohnivá vôľa a strašná istota, že ak ju Maeve zlomí, bude to znamenať skazu pre jej milovaných. S každým ďalším dňom však jej pevné odhodlanie nepoddať sa čoraz viac slabne... Kým je Aelin v zajatí, jej priateľov a spojencov osud zaveje na všetky svetové strany. Niektoré putá sa posilnia, iné sa spretŕhajú naveky. A keď sa ich cesty znovu spoja, všetci musia bojovať, ak Erilea nemá padnúť. V napínavom záverečnom diele svetového bestselleru od Sarah J. Maas bude musieť Aelin zviesť posledný, najťažší boj pre záchranu seba samej – a pre prísľub lepšieho sveta.

Ella

Ella
Milovníčka fantasy, sci-fi a všetkého normálne nenormálneho :)

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB