Tretia séria seriálového Vreskotu

Tretia séria dostala názov Vreskot - Znovuzrodenie. Seriál sa však presúva na stanicu VH1, ktorá plánuje odvysielať šesť epizód počas dvoch nocí.
J.Niničová
Filmová história scifi
Scream: The TV Series - Plagát
Scream: The TV Series - Plagát / Zdroj Disclaimer
Nedávno sme videli trailer k pripravovanej tretej sérii Vreskotu od MTV. Tretia séria dostala názov Vreskot – Znovuzrodenie. Seriál sa však presúva na stanicu VH1, ktorá plánuje odvysielať šesť epizód počas dvoch nocí. Prvá ukážka zo seriálu je už dostupná na nete.
Nazýva sa „Becky meets Ghostface“ a zahrala si v ňom dcéra Michaela Jacksona, Paris Jackson, ktorá sa vo videu stretáva s Ghostfaceom.
Scéna sa začína vtipným vizuálnym trikom, ktorý vytvorí na oblohe oblaky v tvare Ghostfacovej masky. Táto časť pripomína scény s Drew Barrymore z pôvodného filmu z roku 1996. Až do sekundy, kým sa Paris Jackson rozhodne otvoriť vchodové dvere a pustiť Ghostfacea dovnútra. Tu nastáva rozkošný zvrat a scéna sa skončí na spôsob Halloweenu.
Vyvoláva to zaujímavý účinok. Z pohľadu tohto klipu a nedávno vydaného traileru sa zdá, že táto nová séria Vreskotu sa týka Halloweenu. Prečo teda kompetentní spúšťajú novú sériu nočnej mory na VH1 cez leto?
V tejto sérií si zahrajú nielen hviezdy z Me and Earl and the Dying Girl ale aj hviezda z Power Rangers, RJ Cyler (Deion Elliot), ktorý stvárni miestnu futbalovú hviezdu. Do jeho života sa primieša tragická minulosť, ktorá ho prenasleduje a ohrozuje ťažko vydobyté plány do budúcnosti a životy jeho priateľov. K Cylerovi sa pridajú aj iné hviezdy, napríklad Mary J. Blige, ktorá stvárni jeho matku, ďalej Keke Palmer (Scream Queens), Tyler Posey (Teen Wolf), raper, spevák a herec Tyga, Giorgia Wigham (13 Reasons Why, The Punisher) a Jessica Sula (Split, Skins). C. J. Wallace, spolu s Giullianon Yao Gioiellom (Iron Fist) završujú hviezdne obsadenie tretej série. Dcéra Michaela Jacksona, Paris Jackson bude hosťujúcou hviezdou.
Najlepšie na tom celom je, že táto séria sa dočká návratu Rogera Jacksona a jeho nezameniteľného hlasu vraha v telefóne. A nielen to. V tejto sérií sa znovu objaví aj klasická maska, ktorá nám tak chýbala v predošlých častiach Vreskotu od MTV.
Showrunnerom tretej série Vreskotu sa stal spoluproducent Upírskych denníkov Brett Matthews. Po jeho boku sa na poste výkonného režiséra objavia Queen Latifah (áno, čítate správne), Shakim Compere, Yaneley Artym, Tony DiSanto, Liz Gateley, Marianne Maddalena, Cathy Konrad a pôvodný režisér Vreskotu, Wes Craven. Matthew Signer a Keith Levine sa podieľali na produkcii seriálu, zatiaľ čo Maggie Malina a Dana Gotlieb-Carter na ňu dohliadali za stanicu VH1.
Vysielanie seriálu Vreskot – Vzkriesenie sa začne 8. júla a bude trvať do 10. júla. Stanica VH1 odvysiela počas troch po sebe nasledujúcich dní šesť epizód.

J.Niničová

J.Niničová
.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB