Nové ukážky z Dark Phoenix

Magneto (Michael Fassbender) a Charles Xavier (James McAvoy) sa stretávajú zoči voči v jednej z dvoch nových ukážok.
J.Niničová
Podpor scifi.sk 2 % z dane v roku 2024
Prvá ukážka má názov New York Standoff a zachytáva moment, keď Magneto a niekoľko ďalších zlých mutantov naháňajú Jean Grey (Sophie Turner) po tom, ako nad sebou stratila kontrolu. Magneto ju chce zabiť, no Xavier sa ho pokúsi zastaviť. Ani jeden z nich si neuvedomuje, akú má Jean silu, ale onedlho to zistia.
Dark Phoenix - Ukážka - Klip - New York Standoff Disclaimer
Druhá ukážka s názvom Temptation sústreďuje pozornosť na rozhovor v bare medzi záhadnou postavou (hrá ju Jessica Chastain) a Jean Grey. Jean rozpráva o svojej sile a o tom, čím práve prechádza. Druhá žena sa ju snaží prehovoriť, aby sa svojej sily chopila.
Dark Phoenix - Ukážka - Klip - Temptation Disclaimer
Vo filme Dark Phoenix čelia X-Meni najhrozivejšiemu a najmocnejšiemu nepriateľovi – Jean Grey – mutantke z ich vlastných radov. Jean skoro zahynula počas záchrannej misie vo vesmíre, keď ju zasiahla tajomná kozmická sila. Po návrate domov zistila, že táto sila síce nekonečne znásobila jej moc, ale urobila ju veľmi nestabilnou. Jean zvádza boj so svojou vnútornou silou, ale tá sa prejavuje pre ňu nepochopiteľným spôsobom, a tak ju nedokáže ovládnuť. Jean sa vymyká kontrole a ubližuje tým, ktorých najviac miluje. Ničí samotné základy, čo držia X-Menov pokope. Teraz, keď sa rodina rozpadá, musia nájsť spôsob, ako sa spojiť, zachrániť Jeaninu dušu a ochrániť samotnú planétu od útoku mimozemšťanov, ktorí chcú využiť jej silu na ovládnutie celej galaxie.
Dark Phoenix - Trailer - Oficiálny trailer Disclaimer
Vo filme od režiséra Simona Kinberag si zahrali hviezdni herci: James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, Nicholas Hoult, Sophie Turner, Tye Sheridan, Alexandra Shipp, Kodi Smit-McPhee, Evan Peters a Jessica Chastain.
Dark Phoenix - Plagát
Dark Phoenix - Plagát / Zdroj Disclaimer
Premiéra filmu X-Men: Dark Phoenix je plánovaná na 7. jún 2019.

J.Niničová

J.Niničová
.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB