Teaser Trailer seriálu NOS4A2 sľubuje, že príde niekto zlý

O zimomriavky v lete sa postará AMC a ich seriálová adaptácia hororu od Joea Hilla - NOS4A2
Podpor scifi.sk 2 % z dane v roku 2024
Toto leto bude mať na AMC premiéru seriálová adaptácia románu Joea Hilla s názvom NOS4A2, v hlavnej úlohe so Zacharym Quintom. Prvý teaser trailer prišiel skôr, než sa očakávalo. Na jeho vývoji sa pracovalo už od roku 2015 a po tom, ako v roku 2018 dostal zelenú od káblovej televízie AMC, projekt rýchlo začal s obsadzovaním hercov do hlavných úloh. Ako scenáristu si vybrali Jamieho O’Briena.
Tvorcovia si pre postavu Vic McQueenovej s nadprirodzenými schopnosťami vybrali herečku Ashleigh Cumings (hrala vo filme Stehlík, The Goldfinch). Hlavného antagonistu, nemorálneho, dušu vyciciavajúceho Charlieho Manxa stvárni Zacharym Quinto, hviezda Star Treku. V seriáli ďalej bude hrať Ólafur Darri Ólafsson postavu Binga Partridgea, Virginia Kull postavu Lindy McQueenovej a hviezda seriálu The Punisher, Ebon Moss-Bachrach, postavu Chrisa McQueena.
NOS4A2 - Spoznáte Spocka?
NOS4A2 - Spoznáte Spocka? Disclaimer
Po obsadení hercov bol seriál pripravený na produkciu a onedlho mohli fanúšikovia vidieť prvý záber na zanedbaného Quinta s protetickým makeupom. Odvtedy nastala odmlka. Tú prelomil teaser trailer, ktorý prezentuje NOS4A2 ako poriadny hororový seriál na prázdninové ničnerobenie.
Ako to v traileroch tohto typu býva, z príbehu samotného ukazuje len veľmi málo. Strašidelná atmosféra je vyzdvihnutá šokujúcim strihom a zvukovými efektmi, ktoré sú pre tento strašidelný príbeh nevyhnutné. NOS4A2 spracováva neobvyklý príbeh, v ktorom Vic sleduje Manxa, ktorý vyciciava duše detí a odvádza ich do Christmaslandu, do jeho imaginárneho sveta. Znie to ako niečo, čo by mohlo pôsobiť ako znepokojujúci surrealizmus alebo ako nepozerateľný prepadák.
NOS4A2 - Aký otec, taký syn?
NOS4A2 - Aký otec, taký syn? / Zdroj Disclaimer
Po prvom náhľade na nový seriál dúfajme, že to bude to prvé, nie to druhé. A ktovie, ak to pre AMC bude veľký hit, diela Joea Hilla sa možno dočká času, keď sa budú jeho diela dostávať na televízne obrazovky či strieborné plátno rovnakým tempom ako tie od jeho otca Stephena Kinga.
Tu je sľúbený trailer:
NOS4A2 - Ukážka - NOS4A2 Teaser Trailer Disclaimer

Silvia Pristašová

Silvia Pristašová
Začiatok formatívnych rokov odštartovala encyklopédiami, atlasmi a fantasy literatúrou, nie dievčenskými románmi. Kráse a možnostiam fantastiky, predstavivosti a úžasným filmovým trikom som zostala verná do dnes.

Súvisiace objekty SFDB

(2019)

NOS4A2

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB

(2019)

NOS4A2