Upútavka na Carmen Sandiego odhaľuje hrdinský pôvod hlavnej postavy

Prvý trailer na seriál Carmen Sandiego nám priblíži hlavnú postavu
Filmová história scifi
Roky hier a seriálov nám doteraz ponúkli rôzne vysvetlenia pôvodu zlodejky Carmen Sandiego. Raz je bývalou detektívkou, ktorá sa stala darebákom, inokedy majsterkou zločinu či agentkou chaosu, stačí si vybrať. V novom seriáli od Netflixu však dostane úplne iný osud, ktorý z nej urobí postavu tak trochu podobnú Robinovi Hoodovi.
Netflix nedávno zverejnil prvý trailer na svoj animovaný reboot rovnomenného seriálu, v ktorom hlavnú postavu galantnej zlodejky nadabuje Gina Rodriguez. Tá si Carmen Sandiego zahrá aj v pripravovanom hranom filme, ktorý má tiež pod palcom Netflix. V súvislosti s touto postavou sa preto vynára otázka, na ktorú by mnohí fanúšikovia radi dostali odpoveď. Kto je vlastne Carmen Sandiego?
Carmen Sandiego - Trailer - Carmen Sandiego | Oficiálny Trailer [HD] | Netflix Disclaimer
Tentoraz je odpoveď tvorcov trochu iná. Diváci videli Carmen ako agentku V.I.L.E., ktorá v mladosti podstúpila výcvik na majsterku krádeží. Teraz ale nezostane súčasťou skupiny zloduchov, aby jej krádeže pomohli dostať sa z problémov. Namiesto toho sa stane hrdinkou, ktorá opustí V.I.L.E. a využije svoje schopnosti na ochranu pokladov sveta pred chamtivými paprčami tejto spoločnosti. S tým jej pomôže Player, ktorému hlas prepožičia herec Finn Wolfhard, známy z obľúbeného seriálu Stranger Things. Hoci rôzni tvorcovia už v minulosti naznačovali, že Carmen má pod zlodušským povrchom ušľachtilé srdce, pretvoriť ju na hrdinku bude v každom prípade zaujímavý zvrat.
Carmen Sandiego bude na Netflixe kradnúť už od 18. januára.

Ivana Kráľová

Ivana Kráľová
Som fanúšička filmov, seriálov a kníh rôznych žánrov a tiež popkultúry.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB