Relaunch Transformers komiksu od Hasbra

V novom komikse The Transformers z dielne IDW Publishing nájdeme viac, ako by sme mohli očakávať.
Podporte scifi.sk
Opäť sa ponoríme do sveta epických bitiek medzi Autobotmi a Decepticonmi, tentoraz však nazrieme do minulosti Cybertronu, do doby, keď bol tento konflikt ešte len vo svojich počiatkoch. O príbeh sa postará Brian Ruckley, o ilustráciu zase Angel Hernandez a Ron Joseph. Komiks bude vychádzať od marca 2019 a to dvakrát mesačne.
Transformeri - Produkcia - Preview rebootu 2019
Transformeri - Produkcia - Preview rebootu 2019 / Zdroj Disclaimer
Príbeh odštartuje záhadná smrť, ktorá zapríčinila vojnu medzi týmito dvoma stranami. Bumblebee, ktorý bude jedným z hlavných hrdinov tohto príbehu, sa nám už predstavil aj na strieborných plátnach vo svojom vlasnom filme.
„Sme nadšení že môžme začať tento nový príbeh vo svete Transformerov. Hlavne sme radi, že môžme vyrozprávať príbeh, ktorý je pochopiteľný a zaujímavý aj pre nových čitateľov, ktorý nepoznajú Transformerov až tak dobre, a zároveň aj poskytnúť hĺbku a drámu, ktorú naši verní čitatelia očakávajú. Je to pre nás veľká zodpovednosť, no máme správny tím a správne postavy na to, aby sme to zvládli“ uviedol viceprezident Hasbra Michael Kelly.
Ruckley, ktorý má za úlohu vytvoriť príbeh, hovorí: „Je pre mňa obrovskou cťou, že môžem pre fanúšikov napísať tento príbeh. Je to taktiež skvelá príležitosť pre nových čitateľov preskúmať jeden z najväčších svetov s jedinečnými postavami, aké môže scifi ponúknuť.“
„Keď som bol malý, žral som všetko, čo nieslo značku Transformers – hračky, komiksy, animovaný seriál a filmy. „Roboti v utajení“ dominovali každú sekundu môjho života. Je pre mňa preto neuveriteľné, že som sa stal súčasťou kreatívneho tímu Transformers, a je to určite jeden z najväčších úspechov môjho života,“ povedal Ron Joseph, ilustrátor a celoživotný fanúšik Transformers.
Transformeri - Produkcia - Preview rebootu 2019
Transformeri - Produkcia - Preview rebootu 2019 / Zdroj Disclaimer
Ak sa nedokážete Transformerov nabažiť, podľa všetkého spolu s hlavným coverom dostaneme aj niekoľko variant, o ktoré sa postarajú Gabriel Rodriguez, Angel Hernandez, Casey W. Coller a Freddie E. Williams II. Druhé vydanie bude obsahovať viacero ilustrácií, ktoré vytvoria Nelson Daniel, Ron Joseph a Jeffrey Veregge.
Tešíte sa na nový komiks Transformerov ktorý výjde už budúci rok? Myslíte si, že ísť späť v čase a vyrozprávať príbeh o tom, ako sa začala vojna Autobotov a Decepticonov je tá správna cesta, alebo by ste si radšej prečítali modernejšie príbehy?
IDW Publishing vydá nový „Transformers“ komiks už v marci 2019.

Matúš Lukáč

Matúš Lukáč
.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB