The Chilling Adventures of Sabrina bude mať minimálne štyri série!

Zdá sa, že Sabrinu nič nezastaví. Jej nové dobrodružstvá budú pokračovať ďalšími sériami na Netflixe.
Filmová história scifi
Netflix oficiálne potvrdil, že seriál The Chilling Adventures of Sabrina dostane ďalšie dve série. Novinka tak bola ohlásená mesiace predtým, než streamovacia služba vydala druhú sériu.
Tento seriál s atmosférou plnou nadprirodzena len nedávno uzavrel svoju prvú sériu a bol k nemu odvysielaný vianočný špeciál. Za krátky čas si vytvoril slušnú fanúšikovskú základňu a spoločnosť Netflix preto potvrdila aj tvorbu druhej série. Spomínaná tretia a štvrtá séria, nazvané aj „Diel 3 a 4“, budú obsahovať ďalších 16 epizód.
Chilling Adventures of Sabrina - Produkcia - Ross Lynch, Kiernan Shipka a Roberto Aguirre-Sacasa na post-produkčnej párty
Chilling Adventures of Sabrina - Produkcia - Ross Lynch, Kiernan Shipka a Roberto Aguirre-Sacasa na post-produkčnej párty / Zdroj Disclaimer
„Chváľte Satana! Som veľmi vďačný svojim partnerom z Warner Bros., Netflixu, Berlanti Television a Archie Productions za to, že podporujú túto temnejšiu víziu jednej z najslávnejších tínedžerských čarodejníc na svete,“ uviedol tvorca seriálu Roberto Aguirre-Sacasa. „A som nadšený, že môžem pokračovať v rozprávaní Sabrininých dobrodružstiev spolu s našim úžasným obsadením a štábom, na čele s nezastaviteľnou Kiernan Shipka.“
Novinka o predĺžení seriálu, ktorý vychádza z komiksov spoločnosti Archie, prišla krátko po tom, čo hnutie The Satanic Temple podalo na tvorcov žalobu. V nej tvrdia, že v seriáli bola bez povolenia zreplikovaná ich socha Baphometa. Následne sa ale obe strany koncom novembra mimosúdne dohodli, pričom detaily zostali utajené.
Táto správa o ďalších častiach je o to viac potešujúca, pretože Netflix v poslednom čase zrušil veľa populárnych seriálov, vrátane Luke Cagea a Daredevila.
Čarodejnice si tak môžu zatiaľ vydýchnuť. Druhá séria vyjde na Netflixe 5. apríla 2019. A nech sa všetko na jej konci akokoľvek nepríjemne či prekvapivo zvrtne, fanúšikovia si môžu byť istí, že v ďalších 16 epizódach sa to vyrieši.

Ivana Kráľová

Ivana Kráľová
Som fanúšička filmov, seriálov a kníh rôznych žánrov a tiež popkultúry.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB