Nick Nolte bude hrať v seriáli The Mandalorian

The Mandalorian dostane hviezdnu posilu
Filmová história scifi
Známy herec Nick Nolte bol osadený do pripravovaného seriálu zo sveta Star Wars, The Mandalorian, ktorý pripravuje streamovacia služba Disney+. Hlavnú postavu si zahrá Pedro Pascal (Wonder Woman 1984) a stvárni lovca odmien pochádzajúceho z rovnakej planéty ako populárny Boba Fett a jeho otec Jango. Okrem neho bolo potvrdené aj obsadenie Giny Carano (Deadpool), ale jej rola je zatiaľ udržiavaná v tajnosti. Rolu mal podľa rôznych dohadov dostať aj Carl Weathers, čo však ešte nie je isté.
Nick Nolte
Nick Nolte / Zdroj Disclaimer
Neistá je vlastne aj postava Nicka Nolteho. Je to kvôli faktu, že tento seriál, ktorého tvorcom je Jon Favreau (režisér Iron Mana a Knihy džunglí), je náročný na špeciálne efekty a make-up, pričom herci sa na scéne ukážu oveľa neskôr ako v prípade obyčajnej televíznej série. Taktiež to umožňuje hercom prísť a odísť podľa toho, ako majú rozvrhnuté harmonogramy. Seriál je už niekoľko týždňov v produkcii.
Epizódy seriálu The Mandalorian budú režírovať Dave Filoni, Taika Waititi, Bryce Dallas Howard, Rick Famuyiwa a Deborah Chow. Výkonnými producentmi budú Jon Favreau, ktorý vraj napísal celý seriál, Dave Filoni, Kathleen Kennedy a Colin Wilson.
Mandalorián - Plagát
Mandalorián - Plagát / Zdroj Disclaimer
The Mandalorian je zasadený medzi udalosti epizód Návrat Jediho a Sila sa prebúdza.
„Po príbehoch o Jangovi a Bobovi Fettovcoch, sa vo svete Star Wars objaví ďalší bojovník. The Mandalorian je zasadený do obdobia po páde Impéria a pred vznikom Prvého rádu. Budeme nasledovať boj osamelého pištoľníka vo vonkajších hraniciach galaxie, ďaleko od autority Novej republiky.“
Nick Nolte je hollywoodskou legendou. Hral napríklad vo filmoch Hlbina, 48 hodín, Mys hrôzy, U-turn, Tenká červená čiara, a Gangster Squad. Trikrát bol nominovaný na Oscara, a to za filmy Pán prílivu, Utrpenie a Warrior. Minulý rok dostal svoju hviezdu na Hollywoodskom chodníku slávy.

Ivana Kráľová

Ivana Kráľová
Som fanúšička filmov, seriálov a kníh rôznych žánrov a tiež popkultúry.

Súvisiace objekty SFDB

(2019)

Mandalorian

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB

(2019)

Mandalorian