Netflix zrušil Iron Fista!

Ak ste boli jedným z tých, čo po otvorenom konci druhej série Iron Fist nadšene čakali na pokračovanie seriálu, žiaľ, nepotešíme vás. Netflix ho zrušil, a tým dostala košom vôbec prvá Marvelovka.
Filmová história scifi
Marvel's Iron Fist - Plagát
Marvel's Iron Fist - Plagát / Zdroj Disclaimer
“Tretia séria marvelovského Iron Fist sa na televízne obrazovky nevráti,” vyhlásil Netflix a Marvel pre Deadline.com. “Každý jeden z nás, z Marvelu a Netflixu, sme hrdí na tento seriál a tiež vďačný za všetku tú ťažkú prácu nášho štábu, hercov a producentov. Vďační sme aj fanúšikom, ktorí sledovali prvé dve série, a za partnerstvo, ktoré sme si počas týchto častí vybudovali. Aj keď seriál na Netflixe končí, nesmrteľný Iron Fist bude žiť ďalej.”
Úprimne, toto vyhlásenie spôsobilo šok. Hoci si obe série Iron Fista našli svojich fanúšikov, mnohí zhodnotili prvú sériu v porovnaní s tou druhou ako podpriemernú; poukazujúc na poriadne dramatický záver druhej série. Práve v nej sa Colleen Wing zblížila s Misty Knight. Táto dvojica ponúka značnú perspektívu do budúcna a nie je vylúčené, že čoskoro by sa mohli dočkať spracovania aj Daughters of the Dragon. Musíte uznať, že tvorcovia ukončili druhú sériu spôsobom, ktorý si priam pýta pokračovanie. Žiaľ, to sa nestane.
Nepadla žiadna zmienka o tom, či niektorá z postáv bude aj naďalej súčasťou marvelovského sveta. Vždy sa zdalo, ako keby Iron Fist, Jessica Jones, Luke Cage a rovnako aj Daredevil patrili k sebe. Tak či onak, stále je tu možnosť, že osudy postáv z Iron Fista budú pokračovať, a to v iných netflixovských seriáloch. Podľa Deadline.com by to mohlo byť napríklad na novej streamingovej službe od Disney. Každopádne, podľa vyhlásenia je zatiaľ isté len jedno: “the immortal Iron Fist will live on!”

Vanda Jozafová

Vanda Jozafová
.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB