Prichádza nový trailer k druhej sérii The Orville

Druhá séria amerického komediálno-dramatického TV seriálu The Orville sa dočká nových misií a dobrodružstiev.
Eva
Eva
Podporte scifi.sk
The Orville - Plagát - 1
The Orville - Plagát - 1 / Zdroj Disclaimer
Zdá sa, že komediálny scifi-fi seriál The Orville, ktorého tvorcom je Seth MacFarlane, sa vyvinul ako super zábavný program! Posledná séria bola viac ako len komédia na spôsob Star Treku. Objavili sa v nej skvelé príbehy a postavy.
Takmer rok po skončení prvej série prichádza upútavka k druhej sérii. Dozvedáme sa, že posádku prieskumnej lode The Orville čakajú nové misie, dobrodružstvá a nebude chýbať ani poriadna dávka zábavy.
Seriál sa odohráva 400 rokov v budúcnosti a sleduje dobrodružstvá Orvillu, „ktorý zrovna nepatrí medzi špičkové prieskumné lode. Posádka je tvorená ľudskou a mimozemskou rasou, ktorá sa zaoberá bežnými, často humornými problémami každodenného života, pričom čelí výzvam a nebezpečenstvám vesmíru.“
V druhej sérii si zahrajú Adrianne Palicki ako veliteľka Kelly Grayson, bývalá manželka a prvá dôstojníčka kapitána Mercera (Seth MacFarlane), Penny Johnson Jerald ako doktorka Claire Finn, Scott Grimes ako poručík Gordon Malloy a Peter Macon ako druhý dôstojník Bortus. Okrem hlavných predstaviteľov si v druhej sérii zahrajú aj Halston Sage, J. Lee a Mark Jackson.
Súčasťou druhej série budú aj veteráni zo Star Treku, Robert Picardo a Marina Sirtis. Je očividné, že Jonathan Frakes, jeden z hlavných predstaviteľov seriálu Star Trek: The Next Generation, bude režírovať jednu z ďalších epizód The Orville.
Druhá séria televízneho seriálu The Orville bude mať premiéru v nedeľu 30. decembra na televíznej stanici Fox.

Eva

Eva
.

Súvisiace objekty SFDB

(2017)

Orville

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB

(2017)

Orville