V Star Trek komiksoch sa schyľuje k veľkému crossoveru

Nepotrvá dlho a kapitán Pickard sa opäť raz stretne s Kirkom. Teraz už to ale nebude vo filme, ale v komiksovej podobe. Vďaka Q. A okrem nich tam ešte vydavateľstvo IDW zamieša aj Siska a Janewayovú... No, uvidíme, ako sa im podarí spolupracovať a zase raz zachrániť galaxiu a vesmír.
Podpor scifi.sk 2 % z dane v roku 2024
Na Comic-Cone v New Yorku oznámilo vydavateľstvo IDW (prostredníctvom webu Hollywood Reporter), že chystá šesťdielnu komiksovú minisériu Star Trek: The Q Conflict. Do sveta Star Trek prinesie veľkú udalosť v podobe crossoveru, ktorý si mnohí želali. Skombinuje postavy zo štyroch seriálov: Star Trek, The Next Generation, Deep Space Nine a Voyager a uvidíme ako Q prevetrá našich neohrozených hrdinov, ktorí budú musieť spoločne čeliť nepredvídateľným výzvam a zločinom.
Sériu napíšu Scott a David Tiptonovci stojaci za privedením The Next Generation do Mirror Universe a nakreslí ju David Messina. Zatiaľ nie je isté, aký príbeh nám autori nachystajú, ale vďaka stretnutiu rôznych posádok, to určite bude niečo znamenité.
Tipton o diele povedal: „Všetci legendárni dôstojníci Hviezdnej flotily sa po prvýkrát spoja proti jedným z najväčších hrozieb, akým kedy čelili. Nič také ste predtým ešte nevideli!“
Fanúšikovia Star Treku preto rozhodne majú dôvod na radosť. Doteraz takéto veľké stretnutie obľúbených postáv zo seriálov nemali možnosť vidieť, aj keď si ho už možno dávno vysnívali.

Ivana Kráľová

Ivana Kráľová
Som fanúšička filmov, seriálov a kníh rôznych žánrov a tiež popkultúry.

Diskusia

Stano Lacko
Preco zasa Voyager, kurnik, to nech tam su aspon Borgovia ;-)
09.10.2018

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.